A személyes ismerkedésben hiszünk

– ezért segítünk megtalálni azt, akivel érdemes személyesen megismerkedned. 

Társkeresés a párKatt.hu-n

Sokszínű társadalmunkban nem könnyű elkötelezett katolikusokkal találkozni. Az internet ma a társkeresés legjelentősebb fóruma. Nem helyettesíti a személyes ismerkedést, hanem széles körben lehetővé teszi. Sikertörténeteink igazolják, hogy a hasonló értékrendnek köszönhetően milyen sokan találták meg életre szóló társukat ezen a honlapon keresztül.

Egyszerű és izgalmas

A párKatt.hu tudatosan egyszerű. Komolyabb számítógépes tapasztalat nélkül is azonnal kiismered magad rajta. Próbáld ki! Ingyenes regisztrációval megtekintheted az adatlapokat és kipróbálhatod a keresést. Így könnyebben eldöntheted, kiket tudnál aktív tagként a korosztályodból megszólítani. Az internet olyanokkal is összeköt, akikkel a fizikai távolság miatt aligha találkoznál. 

Csatlakozz hozzánk!

Jó helyen jársz! Ez a honlap neked és hozzád hasonló gondolkodású embereknek készült. Olyanoknak, akik életre szóló társra vágynak. Akiknek komoly céljaik vannak, és örömmel vállalkoznak a családalapítás nagy kalandjára. És akik emellett a katolikus Egyház tanítását is szem előtt tartják. A csatlakozás feltételeit itt olvashatod. Ne félj, próbáld ki! Valaki talán éppen itt vár rád!

Anonim és komoly

Tagjaink az általuk választott felhasználónévvel jelennek meg, amelyhez saját online postafiók tartozik. Így mindenki maga dönti el, mikor és kinek adja meg a személyes elérhetőségét. Aktív tagjaink megtekinthetik a többiek profilját, többféle kritérium alapján kereshetnek, felvehetik egymással a kapcsolatot, a fórumban különféle témákról beszélgethetnek, színvonalas rendezvényekről értesülnek, és maguk is ajánlhatnak programokat. A párKatt.hu folyamatos moderálása garantálja a teljes megbízhatóságot.

Határokon átívelő

Az elkötelezett katolikusokat különleges kötelék köti össze egymással, bárhol élnek a világban. Társkeresőnk ezt a lelki közösséget felépítésében is tükrözi. Az osztrák alapítású nemzetközi kathTreff – amelyhez elsőként csatlakozott 2013-ban a magyar párKatt.hu – ma tizenhárom országban működik. Tagjaink a társhonlapokon számtalan egyedülállóval ismerkedhetnek. Bővebben

A Gondviselés modern eszköze

Istenben bízol, ugyanakkor megteszed, amit tudsz – a kettő nem áll ellentétben egymással. Isten számít a mi közreműködésünkre, hogy vágyott életcélunkat elérjük. Ez a honlap a számos ismerkedési lehetőség egyike. Nagy létszámú összejövetelhez hasonlít, amely mindennap új aktív tagokkal bővül. Isten ezen a fórumon is hozzád vezetheti az Igazit. Érdemes élned a lehetőséggel, amit ez az anonim, katolikus értékrendet valló közösség nyújt!

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok