Közösség társkeresőknek, akik szeretnékegymással megosztani hitüket és értékeiket

Ki csatlakozhat?

A regisztráció feltétele, hogy a jelentkező:

Aki éppen az annullálás folyamatában van, csak akkor csatlakozhat, ha az egyházi bíróság már kimondta az annullációt. Bővebben >

Milyen fokozatai vannak a párKatt.hu-tagságnak?

Milyen fokozatai vannak a párKatt.hu-tagságnak?

1. Ingyenes regisztráció (még nem aktív tagság)
A regisztrációval be tudsz lépni a honlapra. Betekintést nyersz az adatlapokba, és kipróbálhatod a keresést, hogy kit szólíthatnál meg a korosztályodból. Így könnyebben dönthetsz, hogy érdemes-e aktív előfizetővé válnod.
Ha megfelelően kitöltöd az adatlapot, a profilod megjelenik a honlapon. Levelet is kaphatsz az aktív tagoktól. A postafiókodba érkező üzenetekről e-mailben azonnal értesítést kapsz.

2. Aktív tagság
Ha aktív tagságot váltasz, élessé válnak a képek és megnyílik a levelezés lehetősége: bárkinek írhatsz üzenetet.

3. Passzív tagság
Az aktív tagság nem hosszabbodik automatikusan. Ha lejár az előfizetési idő, (ld. Tagság menüpont), az újabb előfizetésig passzív taggá válsz. Továbbra is láthatod az adatlapokat, e-mailben értesülsz a kapott üzenetekről és elolvashatod azokat, de válaszolni csak akkor tudsz, ha újra aktív tagságot váltasz. Ezt bármikor megteheted.

4. Átmenetileg eltávolított profil
Ha átmenetileg szüneteltetni szeretnéd a társkeresést, a fölső menüben a felhasználónevedre kattintva a > Profil eltávolítása gombbal láthatatlanná teheted a profilodat. Az eltávolított profil eltűnik a honlapról, egyedül te látod. Belépve ugyanott bármikor újra aktiválhatod. (Az aktív tagság lejárati dátumán ez nem változtat.) Ha nem vagy aktív tag, e-mailben kérheted az újraaktiválást.

Miért kell fizetni a honlap szolgáltatásaiért, és mennyit?

A párKatt.hu a tagdíjakból tartja fenn magát. Éves előfizetésnél ez havi bruttó 825 Ft.
Ebből fedezzük az üzemeltetés, a hirdetés és a honlap állandó
felügyeletének költségét.
Emellett az, hogy a honlap fizetős, tapasztalatunk szerint hatékony védelmet biztosít a komolytalan szórakozni vágyókkal szemben.

Az előfizetési lehetőségekről itt olvashatsz.

 

Előfizethetek valakinek ajándékba párKatt.hu-tagságra?

Természetesen igen. A teendő a következő:

1. Tagdíj befizetése
A közleményben kérjük feltüntetni: AJÁNDÉK [megajándékozott neve] javára!
A fizetendő tagdíj a tagság időtartamától függ:
3 hónap: 4500 Ft            6 hónap: 6000 Ft            12 hónap: 9900 Ft
Számlaszámunk: Párkatt Kft, CIB Bank, 10700718-67535530-51100005

2. Ajándékutalvány letöltése, kinyomtatása
Az ajándékutalványt itt lehet letölteni:
3 hónapos tagság          6 hónapos tagság            12 hónapos tagság

3. E-mailben kérünk értesítést az ajándék befizetésről az info[kukac]parkatt.hu címre.
Az előfizetési díj megérkezését követő két munkanapon belül e-mailben elküldjük az ajándékozónak a kódot, amelyet rá kell írnia az ajándékutalványra. Az utalványt ezután átadhatja a megajándékozottnak, aki minden további tudnivalót megtalál rajta.

Miért katolikus ez a házastárskereső szolgálat?

Több ok is szól egy exkluzív katolikus társkereső szolgálat mellett: a tapasztalat azt mutatja, hogy a házastársak közös lelki élete (ami a házasság alapvető része!) könnyebben megvalósul, ha az ízlésünkben és személyiségünkben mindig fennálló különbségek mellett nem jelennek meg még vallási különbözőségek is. Másrészt a társadalmunkban amúgy is nagy kihívást jelentő vallásos nevelés különböző felekezetű szülők gyermekei esetében még nehezebb. A cicerói barátságfogalom - “egyetértés isteni és emberi dolgokban” - katolikusok között könnyebben megvalósulhat a nem keresztény környezetben. Az emberekről, családról és világról szóló katolikus tanítás erős közös nevezőt jelent, amely sok egyéb kérdésben elfogadást és megértést biztosít a másikkal szemben. 
Fontos azonban megjegyezni, hogy örülünk a vegyes vallású házasságoknak is, mint hívő családoknak, amelyekre a világnak oly nagy szüksége van, és minden párra Isten áldását kérjük. Honlapunk csatlakozási feltételei itt olvashatók.
 

Nem kellene az olyan alapvető dolgokat, mint a társtalálás, a Gondviselésre bízni?

„A diót Isten adja, de nem töri fel” - mondta Goethe. Az Istenbe vetett bizalom és az egyéni kezdeményezés nem állnak ellentétben egymással. Isten számít a mi közreműködésünkre, hogy vágyott életcélunkat elérjük. Ez a honlap egyike a számos ismerkedési lehetőségnek. Éljünk vele, hogy házasságunkkal, családunkkal is Istent dicsőíthessük!
 

Miért házastárs-, nem pedig partnerkereső?

Mint hívő katolikusok, nagyon komolyan vesszük az Egyház tanítását a házasságról és a családról. Ezért nem partnereket közvetítünk, akik aztán valahogy, “amíg működik a dolog”, együttélnek. Azt kívánjuk, hogy az emberek ne csupán egymásra találjanak, hanem közös céljuk legyen, hogy útjukat Istennel és az Egyházzal járják végig. Ehhez hozzátartozik a házasság szentsége. Fontos számunkra az is, hogy megismerhessék a szeretetet mint a legnagyobb ajándékot. Ennek alapvető kifejezése az Isten előtt egymásnak tett ígéret, amelyet az Úr áldása kísér egy életen át.
 

Elég komoly fórum az internet egy ilyen cél eléréséhez?

Igen! Az ember abban a reményben megy buliba, hogy ott esetleg élete párjával találkozik – ugyanígy az interneten, a legfontosabb kommunikációs eszközön is megtalálhatja az Igazit. Természetesen a kapcsolatok tekintetében rengeteg komolytalan, sőt akár negatív dologgal is találkozhatunk a neten. Egyesek rosszra használják az internet nyújtotta névtelenséget. A párKatt.hu részvételi feltételei – az előfizetési díjnak és a folyamatos felügyeletnek köszönhetően – megfelelő biztonságot és színvonalat biztosítanak a komoly szándékkal hozzánk forduló társkeresők részére.

Meg fogom találni életem párját a párKatt.hu-n?

A párKatt.hu egyike a sok lehetőségnek, amelyeken keresztül Isten hozzád vezetheti leendő házastársadat. Természetesen nincs rá biztosíték, hogy itt fogod megtalálni az Igazit, vagy hogy bármelyik ismeretség végül házassághoz fog vezetni. A hálás visszajelzések mégis azt mutatják, hogy sokak számára ez volt a jó út. Ha tudni szeretnéd, megéri-e tagnak lenni, próbáld ki a keresést: ha regisztrálsz a főoldalon, aktív tagság nélkül is megnézheted, hogy a korosztályodból vagy lakóhelyed környékéről kiket tudnál megszólítani.

Hogyan maradhatok névtelen?

Ha tag leszel, felhasználónevet kell választanod, amely nem utalhat sem a valódi nevedre, sem közvetlen elérhetőségedre. A többiek csak ezt a felhasználónevet látják. A kapott és küldött üzenetek belső postafiókba kerülnek, amelyen keresztül senki sem tud elérni a párKatt.hu-n kívülről. Személyazonosságodat, e-mail címedet sem tudják megállapítani. Ezeket az adatokat kizárólag a párKatt.hu ügyintézői számára kell megadnod biztonsági okból, akik ezeket nem adják ki. Rajtad áll, hogy egy párKatt-tagnak megadod-e a nevedet, elérhetőségedet.

Sikertörténeteink


Egy boldog partiumi-székely ifjú házaspár


A Tetszik funkció aktiválásával kezdődött, és Jóistennek ez a tétova lépés elég volt...


Örömhír Miskolcról


Három örömhír – kicsit másképp


2020. szeptember 5-én megtartottuk az esküvőnket Isten kegyelméből


A koronavírus-járvány idején történt meg a leánykérés


Nélkületek nem jöhetett volna létre ez a találkozás


Ma már házasokként gondolunk vissza hálás szívvel erre a fórumra


Újabb párKatt-baba született júliusban!


Életünk egyik leggyönyörűbb napja


Történetünk megkoronázásaként házasságot kötöttünk!


Januárban párKatt-baba érkezett – de nem a hagyományos módon


A párKatt közreműködésével találtam meg a párom


A párKattos MÉCS-nek és a kitartó imának köszönhetően sikerült párt találnom


Egy lány általi kezdeményezés és egy távkapcsolat is meghozza a gyümölcsét


Májusban párKatt-baba született!


A párKattos MÉCS Napokon találkoztunk


A kedvesem a KathTreffről írt, több mint 800 km-ről


Ma öt éve, hogy az első levelünket váltottuk Férjemmel


2017. július 29-én örök hűséget fogadtunk egymásnak!


Feleségem félve ment el a párKatt-MÉCS programra, én meg az esélytelenek nyugalmával


Örömmel tudatjuk: örök hűséget fogadtunk egymásnak


Rövid sikertörténetek


Köszönjük a párKatt csapatának, hogy együtt lehetünk!


Az új év első örömhíre: Éva és Gábor esküvője


Az adventi párKatt lelkinapon találkoztunk egymással


Igenis bátran kell kezdeményezni!


Októberben összeházasodtunk!


Örömhír: párKatt-baba született!


Köszönjük, párKatt, hogy egymásra lelhettünk!


A születésnaposok közül szólított meg, s ő lett a feleségem!


2014. augusztus 30-án összeházasodtunk!


Rita és Zoli

»Az Egyház örül minden olyan találkozásnak, ami a jövőt hordozza, és a legszebb ilyen egymásra találás az, amikor a családalapítás vágyával jön össze két ember. Ez a társkereső honlap, a párKatt.hu az ilyen találkozások fóruma.«

Bíró László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke

»Egy kutatás arra az eredményre jutott, hogy azok a házaspárok, akik rendszeresen együtt imádkoznak, lényegében nem válnak. Esetükben 5% a válási arány, az össztársadalomban tapasztalható 50%-kal szemben. Ennek az örömhírét szeretnénk eljuttatni mindenkihez, hogy az ember képes a hűségre egy életen át, és erre van meghívva. Ehhez persze meg kell találni a megfelelő társat, akire érdemes várni, akár kicsit többet is.«

Krúdy Zsófia, a párKatt.hu koordinátora

»Az online társkeresés olyannyira elterjedt, hogy például Németországban ma már minden egyedülálló tagja valamilyen internetes társkeresőnek, és a házasságok 25-30 százaléka az internetről indul. Annál is fontosabb, hogy a keresztények számára is legyen ilyen fórum.«

Gudrun Kugler jogász, teológus, a nemzetközi kathTreff/párKatt alapítója

»Nagyon hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni a párommal együtt az egész csapatnak. Tavasszal ismerkedtünk meg a párKatt.hu-n, és szeptember közepén volt az eljegyzésünk. Továbbra is őszinte szeretettel imádkozom értetek, és köszönjük, hogy létrehoztátok az oldalt.«

Vanda és Gábor

»Nálunk a házasság az egyértelműen kimondott cél. Akik ide regisztrálnak, azok ezt komolyan is gondolják. Hihetetlenül meghatóak azok a levelek, amelyekben friss házasok megírják, hogy Isten szent színe előtt összekötötték az életüket.«

Krúdy Zsófia, a párKatt.hu koordinátora

»Sok ismerkedési lehetőség elveszett, és ha adódik helyettük más, azt érdemes kihasználni. Számos jó házassághoz asszisztáltam, ami úgy jött létre, hogy az interneten talált egymásra a jövendőbeli férj és feleség.«

Bíró László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke

»Hálásan köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a virtuális teret és közösséget! Isten gazdag áldását kívánom munkátokra – és nagyon sok hozzánk hasonló, boldog párt!«

Szandra

»Kedves párKatt csapata! Szeretem kinyilvánítani embertársaim felé a pozitív véleményemet és a köszönetemet. Azért nem hosszabbítok, mert egyelőre benne vagyok az oldalon keresztül randevúzásban 1 hónapja. Eddig úgy tűnik, nagyon klassz kalandban van részünk, csak nagy fizikai távolságban vagyunk, amit nem lehet sűrűn megejteni. A Gondviseléssel karöltve dolgozunk az ügyön... Köszönöm mindenkinek az odahelyezett munkáját, amit mi csak sejtünk, biztos sokszor nehéz... Kezdettől fogva imádkozom minden tagért. Isten áldjon meg benneteket.«

Lídia

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció