Ha megnézed valakinek a profilját, vagy bejelölöd, hogy tetszik...

...ő nem szerez róla tudomást; csak magadnak jelölöd. Viszont a kölcsönös tetszésről mindkét fél értesítést kap. Tehát ha olyat jelölsz be, aki bejelölt téged, arról ő is értesül – így kiderülnek a dolgok  :)

Ha elforgatva jelenik meg a profilkép...

...csökkentsd a méretét, illetve vágd kb. négyzet alakúra. Ha így töltöd fel, nem fog elfordulni. Az első feltöltött kép lesz a profilképed, a továbbiak a fotóalbumba kerülnek.

A profilképnél látható betűk, számok 

A kép sarkában annak az országnak a nemzetközi autójele jelenik meg, ahol az illető él. Az autójelek megfejtését itt találod. 
A kép melletti szám, amelyet csillagozás követ, a település irányítószámának első számjegye, mellette az ország betűjele. A kilométerszám a profil megtekintőjének és tulajdonosának lakóhelye közötti távolság.

Ha képet vagy szöveget cseréltél, mentetted, mégis a régi jelenik meg...

...frissítsd az oldalt! Érdemes a géped böngészőjében a gyorsítótárat is törölni, mert sokszor ott még a régi tartalom tárolódik. (Másnap, ha újraindítod a géped, akkor ezek nélkül, automatikusan is az új tartalom fog megjelenni.)

Ha nem találod az üzenetet vagy a levelezőpartner profilját...

...két ok lehetséges: 
• A másik fél meggondolta magát, és mégsem kívánja felvenni vagy folytatni a kapcsolatot. Kellemetlen, de viszonylag gyakori tapasztalat ez. Töprengeni sem érdemes rajta; reménységgel lépj tovább!
• Ha valaki komolytalan szándékkal regisztrál, és tömeges üzenetküldésbe kezd, akkor a rendszer letiltja a profilt. Indokolt esetben a moderátor megszünteti az illető tagságát. A profil ekkor is eltűnik a honlapról.

Ha hibát tapasztalsz a honlap működésében...

...kérjük, mihamarabb értesítsd róla csapatunkat! A nemzetközi rendszert kezelő osztrák informatikusok legjobb igyekezete ellenére is adódhat egy-egy hiba. Segítséget jelent, ha ezekről jelzést kapunk.
Fontos, hogy pontosan add meg a hibában érintett valamennyi tag felhasználónevét! További segítség, ha képernyőfotót is küldesz a hibajelenségről. Így készítheted. Köszönjük, ha segítesz, hogy a honlap jól és egyre jobban működjön!

Ha visszaélést tapasztalnál egy tag részéről...

...kérünk, értesíts! Igyekszünk megtenni mindent, hogy távol tartsuk a párKatt.hu-tól azokat, akik csupán szórakozni szeretnének. Ha mégis úgy érzed, hogy valaki kellemetlenül viselkedik, kérjük, azonnal jelezd felénk az info@parkatt.hu címen! Jelzésedet bizalmasan kezeljük.

Ha valaki terhedre van...

A postafiókban a vele folytatott levelezésed alján letilthatod. Így megszűnik vele a kapcsolat, nem látjátok többé egymást a honlapon. Mindenki más számára továbbra is látható maradsz. Ha szeretnéd, később vissza is állíthatod (fölül a felhasználónevedre kattintva >Letiltott tagok >Letiltott tagok visszaállítása).

Ha felhasználónevet változtatnál...

A felhasználónév az adott személyt jelenti, csak az anonimitás miatt nem azonos a valódi névvel. Megváltoztatására csak kivételes esetben van lehetőség, mivel a tagok számára zavaró, ha valaki újként jelenik meg, miközben nem az. Ha nyomós indokod van, írd meg az info@parkatt.hu címre, miért szeretnél felhasználónevet változtatni, és milyen új felhasználónevet kérsz. Ebben az esetben át tudjuk állítani a rendszerben. (Minimum 6 karakter legyen, és jó, ha számot is tartalmaz, mert így biztosabb, hogy még nem foglalt.)

A párTeszt 

Minél őszintébben töltöd ki a tesztet, annál hitelesebb eredményt kapsz. A válaszaidat senki sem látja. A tagok csak egy számot látnak a profilodban: a válaszaitok alapján százalékosan ennyi a közös bennetek az élet egy-egy területén. Ha két tag válaszai magas százalékban egyeznek, mindketten értesítést kapnak e-mailben. A magas arányú egyezés reményteli, de nem kizáró vagy megfellebbezhetetlen ítélet. Csupán támpont, amiről lehet és érdemes is beszélgetni.

Ha nem jelenik meg a párTeszt gomb...

A párTeszt gomb nem jelenik meg, ha nincsenek kitöltve legalább a kötelező mezők, s így a profil nem látható a honlapon. Ha legalább a kötelező mezőket kitöltöd, a Profil menüpontban megjelenik a párTeszt szerkesztési lehetőség.

Még nem aktív tagok

Még nem aktív tag az, aki regisztrált, de eddig nem váltott aktív tagságot. Megnézheti az adatlapokat, értesül a kapott üzeneteiről és elolvashatja azokat, de válaszolni csak akkor tud, ha aktív tagságot vált. Ezt bármikor megteheti. Előfizetési lehetőségek

Passzív tagok

Passzív tag az, akinek lejárt az aktív tagsága, de nem távolította el a profilját a honlapról, tehát feltehetően továbbra is társat keres. Megnézheti az adatlapokat, értesül a kapott üzeneteiről és elolvashatja azokat, de válaszolni csak akkor tud, ha újra aktív tagságot vált. A tagság nem hosszabbodik automatikusan, de bármikor újra aktiválható. Előfizetési lehetőségek

Profil eltávolítása

Ha átmenetileg szüneteltetni szeretnéd a társkeresést, a felhasználói fiókodban láthatatlanná teheted a profilodat (fölső menü, felhasználónevedre kattintva >Profil eltávolítása). Az eltávolított profil eltűnik a honlapról, egyedül te látod továbbra is. Belépve ugyanott bármikor visszaállíthatod. (Az aktív tagság lejárati dátumán ez nem változtat.) Ha nem vagy aktív tag, e-mailben kérheted – a felhasználónév megadásával – a profil visszaállítását.

Profil végleges törlése

Ha végleges törlést kérsz, jelezd az info@parkatt.hu címen, a párKattos felhasználóneved megadásával!
Hálásak vagyunk, és segíted a munkánkat, ha röviden megírod, miért döntöttél így. Ha társat találtál, és ebben szerepe volt a párKatt.hu-nak, nagyon örülnénk, ha írnál róla néhány sort e-mailben.

Aktív tagság átruházása új tagra

Ha profilod végleges törlését kérted, és maradt aktív tagságod, odaajándékozhatod azt egy ismerősödnek, aki meghívásodra újonnan regisztrál a párKatt.hu-n. Ha ilyen kérésed van, írd meg mindkettőtök felhasználónevét e-mailben! A kedvezmény egyszeri és olyan új tagnak adható, aki az e-mailes kérés körüli napokban regisztrál a párKatt.hu-n.

További hasznos szempontok a honlap használatához

További hasznos szempontokat olvashatsz itt.