A profilkép és a mellette látható betűk, számok

• A profilképedet itt töltheted fel a fájl kiválasztásával (Choose File).
• Ha elforgatva jelenik meg a profilkép, a nyilakra kattintva igazíthatod meg.
• A kép sarkában annak az országnak a nemzetközi autójele jelenik meg, ahol az illető él. Az autójelek megfejtését itt találod. 
• A kép mellett az ország betűjele, majd a kettőtök lakóhelye közötti távolság.

Ha megnézed valakinek a profilját, vagy bejelölöd, hogy tetszik...

...ő nem szerez róla tudomást; csak magadnak jelölöd. Viszont a kölcsönös tetszésről mindkét fél e-mailben értesítést kap. Tehát ha olyat jelölsz be, aki bejelölt téged, arról ő is értesül – így kiderülnek a dolgok  :)

Ha eltűnt egy profil vagy üzenet...

...több ok lehetséges: 
• a profil nincs megfelelően kitöltve, ezért nem jelenik meg a honlapon;
• a másik fél meggondolta magát: láthatatlanná tette a profilját vagy letiltott;
• a moderátor – visszaélés miatt vagy biztonsági okból – felfüggesztette vagy megszüntette a profilt.
Bármi történt, kellemetlen, de viszonylag gyakori tapasztalat ez. Töprengeni sem érdemes rajta; reménységgel lépj tovább!

Ha hosszabbításkor a régi bankkártyád száma jelenik meg...

Ha kártyát váltottál, és új kártyával szeretnél fizetni (Aktív tagság), kattints a Change payment method linkre! Ábra 

Ha változtatás után továbbra is a régi kép vagy szöveg jelenik meg...

...frissítsd az oldalt, és töröld a géped böngészőjében a gyorsítótárat, ahol a régi tartalom tárolódik. (A probléma másnapra általában magától megoldódik: amikor újraindítod a gépedet, már az új tartalom jelenik meg.)

Ha szeretnéd tudni, hogyan látják a többiek a profilodat...

Ha az adatlapon még nem töltötted ki legalább a csillagozott mezőket, vagy nem töltöttél fel profilképet, akkor a honlapra belépve piros figyelmeztetést látsz, hogy a profilod nem látható.
Ha nem látsz ilyen figyelmeztetést, akkor a profilod látható a honlapon. Bár a saját profilt nem adja ki találatként a kereső, az pontosan ugyanúgy jelenik meg, mint a többi tagoké (pl. csak az életkor látszik, a születési dátum nem; a fotó ugyanúgy nagyítható, mint a többi profilban stb.).

Ha hibát tapasztalsz a honlap működésében...

...kérjük, mihamarabb értesítsd róla csapatunkat! A nemzetközi rendszert kezelő osztrák informatikusok legjobb igyekezete ellenére is adódhat egy-egy hiba. Segítséget jelent, ha ezekről jelzést kapunk.
Fontos, hogy pontosan add meg a hibában érintett valamennyi tag felhasználónevét! További segítség, ha képernyőfotót is küldesz a hibajelenségről. Így készítheted. Köszönjük, ha segítesz, hogy a honlap még jobban működjön!

Ha visszaélést tapasztalnál egy tag részéről...

...kérünk, értesíts! Sokat tehetsz azért, hogy távol tarthassuk a párKatt.hu-tól azokat, akik csupán szórakozni szeretnének. Ha valaki zavaróan viselkedik, kérjük, azonnal jelezd felénk a Tag jelentése gomb segítségével (az üzenetváltás alján vagy a profilképe mellett) vagy az info@parkatt.hu címen! Jelzésedet bizalmasan kezeljük.

Tag letiltása

Ha valakivel nem szeretnéd folytatni a kapcsolatot, letilthatod a levelezésetek alján vagy a profiljában a mosolyküldés alatt. Így többé nem látjátok egymást a honlapon. Mindenki más számára természetesen továbbra is látható maradsz. A letiltást bármikor visszavonhatod a felhasználói fiókban.

Felhasználónév (nick) megváltoztatása

A felhasználónév az adott személyt jelenti, csak az anonimitás miatt nem azonos a valódi névvel. Megváltoztatására csak kivételes esetben van lehetőség, mivel a tagok számára megtévesztő, ha valaki újként jelenik meg, miközben nem az. Ha nyomós indokod van, írd meg az info@parkatt.hu címre, miért szeretnél felhasználónevet változtatni, és milyen új felhasználónevet kérsz. Ebben az esetben át tudjuk állítani a rendszerben. (Minimum 6 karakter legyen, és jó, ha számot is tartalmaz, mert így biztosabb, hogy még nem foglalt.)

A párTeszt 

Minél őszintébben töltöd ki a tesztet, annál hitelesebb eredményt kapsz. A válaszaidat senki sem látja. A tagok csak egy számot látnak a profilodban: a válaszaitok alapján százalékosan ennyi a közös bennetek az élet egy-egy területén. Ha két tag válaszai magas százalékban egyeznek, mindketten értesítést kapnak e-mailben. A magas arányú egyezés reményteli, de nem kizáró vagy megfellebbezhetetlen ítélet. Csupán támpont, amiről lehet és érdemes is beszélgetni.

Ha nem találod a párTeszt gombot, annak oka az, hogy nincsenek kitöltve a kötelező mezők. A kitöltés után a Profil menüpontban megjelenik a párTeszt szerkesztési lehetőség.

Tagság: még nem aktív, aktív, passzív

Még nem aktív tag az, aki regisztrált, de eddig nem váltott aktív tagságot. Megszólítható, mert e-mailben értesül a kapott üzeneteiről, és elolvashatja azokat. Válaszolni akkor tud, ha aktív tagságot vált, amit bármikor megtehet.

Aktív tagjaink a honlap valamennyi funkcióját használhatják. Az aktív tagság lejárati dátuma az Aktív tagság menüpontban ellenőrizhető. A tagság nem hosszabbodik automatikusan. Hosszabbítani bármikor lehet, az új előfizetés a tagsági idő lejáratakor indul.

Passzív tag az, akinek lejárt az aktív tagsága, de feltehetően továbbra is társat keres, mivel nem tette láthatatlanná a profilját. Megszólítható, mert e-mailben értesül a kapott üzeneteiről, és elolvashatja azokat. Válaszolni akkor tud, ha újra aktív tagságot vált. A tagság nem hosszabbodik automatikusan, de bármikor újra aktiválható. 

Profil elrejtése, visszaállítása, végleges törlése

Ha szünetelteted a társkeresést, a felhasználói fiókodban a Profil elrejtése gombra kattintva láthatatlanná teheted a profilodat. 
Az elrejtett profilt rajtad kívül senki nem látja.
Az aktív tagság lejárati dátuma ettől nem változik.

Az elrejtett profilt bármikor visszaállíthatod.
Amíg aktív tag vagy, elég, ha újra belépsz, és a profilod újra láthatóvá válik. 
Ha nem vagy aktív tag, e-mailben kérheted – a felhasználóneved megadásával – a profil visszaállítását.

Végleges törlést az info@parkatt.hu címen kérhetsz, a párKattos felhasználóneved megadásával.
Hálásak vagyunk, és segíted a munkánkat, ha röviden megírod, miért döntöttél így. Ha társat találtál, és ebben szerepe volt a párKatt.hu-nak, örülnénk, ha írnál róla néhány sort e-mailben.

Aktív tagság átruházása új tagra

Ha profilod végleges törlését kérted, és maradt aktív tagságod, odaajándékozhatod azt egy ismerősödnek, aki újonnan regisztrál a párKatt.hu-n. Ha ilyen kérésed van, írd meg mindkettőtök felhasználónevét e-mailben! A kedvezmény egyszeri, és olyan új tagnak adható, aki az e-mailes kérés körüli napokban regisztrál a párKatt.hu-n.

További hasznos szempontok

A honlap használatához további hasznos szempontokat olvashatsz itt.