A profilkép és a mellette látható betűk, számok

• A profilképedet itt töltheted fel a fájl kiválasztásával (Choose File).
• Ha elforgatva jelenik meg a profilkép, a nyilakra kattintva igazíthatod meg.
• A kép sarkában annak az országnak a nemzetközi autójele jelenik meg, ahol az illető él. Az autójelek megfejtését itt találod. 
• A kép mellett az ország betűjele, majd a kettőtök lakóhelye közötti távolság.

Ha megnézed valakinek a profilját, vagy bejelölöd, hogy tetszik...

...ő nem szerez róla tudomást; csak magadnak jelölöd. Viszont a kölcsönös tetszésről mindkét fél e-mailben értesítést kap. Tehát ha olyat jelölsz be, aki bejelölt téged, arról ő is értesül – így kiderülnek a dolgok  :)

Ha hosszabbításkor a régi bankkártyád száma jelenik meg...

Ha kártyát váltottál, és új kártyával szeretnél fizetni (Aktív tagság), kattints a Change payment method linkre! Ábra 

Ha változtatás után továbbra is a régi kép vagy szöveg jelenik meg...

...frissítsd az oldalt, és töröld a géped böngészőjében a gyorsítótárat, ahol a régi tartalom tárolódik. (A probléma másnapra általában magától megoldódik: amikor újraindítod a gépedet, már az új tartalom jelenik meg.)

Ha nem találod az üzenetet vagy a levelezőpartner profilját...

...két ok lehetséges: 
• A másik fél nem kívánja felvenni vagy folytatni a kapcsolatot.
• Visszaélés miatt vagy biztonsági okból a moderátor felfüggesztette vagy megszüntette a profilt.
Akármelyik történt is, kellemetlen, de viszonylag gyakori tapasztalat. Töprengeni sem érdemes rajta; reménységgel lépj tovább!

Ha szeretnéd tudni, hogyan látják a többiek a profilodat...

Ha az adatlapon még nem töltötted ki legalább a csillagozott mezőket, vagy nem töltöttél fel profilképet, akkor a honlapra belépve piros figyelmeztetést látsz, hogy a profilod nem látható.
Ha nem látsz ilyen figyelmeztetést, akkor a profilod látható a honlapon. Bár a saját profilt nem adja ki találatként a kereső, az pontosan ugyanúgy jelenik meg, mint a többi tagoké (pl. csak az életkor látszik, a születési dátum nem; a fotó ugyanúgy nagyítható, mint a többi profilban stb.).

Ha hibát tapasztalsz a honlap működésében...

...kérjük, mihamarabb értesítsd róla csapatunkat! A nemzetközi rendszert kezelő osztrák informatikusok legjobb igyekezete ellenére is adódhat egy-egy hiba. Segítséget jelent, ha ezekről jelzést kapunk.
Fontos, hogy pontosan add meg a hibában érintett valamennyi tag felhasználónevét! További segítség, ha képernyőfotót is küldesz a hibajelenségről. Így készítheted. Köszönjük, ha segítesz, hogy a honlap még jobban működjön!

Ha visszaélést tapasztalnál egy tag részéről...

...kérünk, értesíts! Sokat tehetsz azért, hogy távol tarthassuk a párKatt.hu-tól azokat, akik csupán szórakozni szeretnének. Ha valaki zavaróan viselkedik, kérjük, azonnal jelezd felénk a Tag jelentése gomb segítségével (az üzenetváltás alján vagy a profilképe mellett) vagy az info@parkatt.hu címen! Jelzésedet bizalmasan kezeljük.

Tag letiltása

Ha valaki terhedre van, a postafiókban a vele folytatott levelezésed alján letilthatod. Így megszűnik vele a kapcsolat, többé nem látjátok egymást a honlapon. Mindenki más számára természetesen továbbra is látható maradsz. Ezt a műveletet bármikor visszavonhatod a felhasználói fiókban.

Ha felhasználónevet változtatnál...

A felhasználónév az adott személyt jelenti, csak az anonimitás miatt nem azonos a valódi névvel. Megváltoztatására csak kivételes esetben van lehetőség, mivel a tagok számára zavaró, ha valaki újként jelenik meg, miközben nem az. Ha nyomós indokod van, írd meg az info@parkatt.hu címre, miért szeretnél felhasználónevet változtatni, és milyen új felhasználónevet kérsz. Ebben az esetben át tudjuk állítani a rendszerben. (Minimum 6 karakter legyen, és jó, ha számot is tartalmaz, mert így biztosabb, hogy még nem foglalt.)

A párTeszt 

Minél őszintébben töltöd ki a tesztet, annál hitelesebb eredményt kapsz. A válaszaidat senki sem látja. A tagok csak egy számot látnak a profilodban: a válaszaitok alapján százalékosan ennyi a közös bennetek az élet egy-egy területén. Ha két tag válaszai magas százalékban egyeznek, mindketten értesítést kapnak e-mailben. A magas arányú egyezés reményteli, de nem kizáró vagy megfellebbezhetetlen ítélet. Csupán támpont, amiről lehet és érdemes is beszélgetni.

Ha nem találod a párTeszt gombot, annak oka az, hogy nincsenek kitöltve a kötelező mezők. A kitöltés után a Profil menüpontban megjelenik a párTeszt szerkesztési lehetőség.

Aktív tagság lejárata, hosszabbítás

Aktív tagságod lejárati dátumát az Aktív tagság menüpontban ellenőrizheted. A tagság nem hosszabbodik automatikusan. Bármikor hosszabbíthatsz, az új előfizetés a tagsági idő lejáratakor indul.

Még nem aktív és passzív tagok

Még nem aktív tag az, aki regisztrált, de eddig nem váltott aktív tagságot. Megnézheti az adatlapokat, e-mailben értesül a kapott üzeneteiről, és elolvashatja azokat. Válaszolni akkor tud, ha aktív tagságot vált, amit bármikor megtehet.

Passzív tag az, akinek lejárt az aktív tagsága, de nem tette láthatatlanná a profilját, vagyis valószínűleg továbbra is társat keres. Megnézheti az adatlapokat, e-mailben értesül a kapott üzeneteiről, és elolvashatja azokat. Válaszolni akkor tud, ha újra aktív tagságot vált. A tagság nem hosszabbodik automatikusan, de bármikor újra aktiválható. 

Profil eltüntetése és visszaállítása

Ha rövidebb vagy hosszabb ideig szüneteltetni szeretnéd a társkeresést, a felhasználói fiókban láthatatlanná teheted a profilodat. 
Az eltüntetett profilt mások nem látják, de számodra látható marad.
Az aktív tagság lejárati dátuma ettől nem változik.

Az eltüntetett profilt bármikor visszaállíthatod.
Amíg aktív tag vagy, elég, ha újra belépsz, és a profil újra láthatóvá válik. 
Ha nem vagy aktív tag, e-mailben kérheted – a felhasználónév megadásával – a profil visszaállítását.

Profil végleges törlése

Ha végleges törlést kérsz, jelezd az info@parkatt.hu címen, a párKattos felhasználóneved megadásával!
Hálásak vagyunk, és segíted a munkánkat, ha röviden megírod, miért döntöttél így. Ha társat találtál, és ebben szerepe volt a párKatt.hu-nak, nagyon örülnénk, ha írnál róla néhány sort e-mailben.

Aktív tagság átruházása új tagra

Ha profilod végleges törlését kérted, és maradt aktív tagságod, odaajándékozhatod azt egy ismerősödnek, aki újonnan regisztrál a párKatt.hu-n. Ha ilyen kérésed van, írd meg mindkettőtök felhasználónevét e-mailben! A kedvezmény egyszeri, és olyan új tagnak adható, aki az e-mailes kérés körüli napokban regisztrál a párKatt.hu-n.

További hasznos szempontok

A honlap használatához további hasznos szempontokat olvashatsz itt.