Honlaptippek

Ha megnézed valakinek a profilját, vagy bejelölöd, hogy tetszik...

...ő nem szerez róla tudomást; csak magadnak jelölöd. Viszont a kölcsönös tetszésről mindkét fél értesítést kap. Tehát ha olyat jelölsz be, aki bejelölt téged, arról ő is értesül – így kiderülnek a dolgok  :)

Ha elforgatva jelenik meg a profilkép...

...csökkentsd a méretét, illetve vágd kb. négyzet alakúra. Ha így töltöd fel, nem fog elfordulni. Az első feltöltött kép lesz a profilképed, a továbbiak a fotóalbumba kerülnek.

Ha képet vagy szöveget cseréltél, mentetted, mégis a régi jelenik meg...

...frissítsd az oldalt! Érdemes a géped böngészőjében a gyorsítótárat is törölni, mert sokszor ott még a régi tartalom tárolódik. (Másnap, ha újraindítod a géped, akkor ezek nélkül, automatikusan is az új tartalom fog megjelenni.)

Ha hibát tapasztalsz a honlap működésében...

...kérjük, mihamarabb értesítsd róla csapatunkat! A nemzetközi rendszert kezelő osztrák informatikusok legjobb igyekezete ellenére is adódhat egy-egy hiba. Segítséget jelent, ha ezekről jelzést kapunk.
Fontos, hogy pontosan add meg a hibában érintett valamennyi tag felhasználónevét! További segítség, ha képernyőfotót is küldesz a hibajelenségről. Így készítheted. Köszönjük, ha segítesz, hogy a honlap jól és egyre jobban működjön!

Ha visszaélést tapasztalnál egy tag részéről...

...kérünk, értesíts! Igyekszünk megtenni mindent, hogy távol tartsuk a párKatt.hu-tól azokat, akik csupán szórakozni szeretnének. Ha mégis úgy érzed, hogy valaki kellemetlenül viselkedik, kérjük, azonnal jelezd felénk az info@parkatt.hu címen! Jelzésedet bizalmasan kezeljük.

Ha valaki terhedre van...

A postafiókban a vele folytatott levelezésed alján letilthatod. Így megszűnik vele a kapcsolat, nem látjátok többé egymást a honlapon. Mindenki más számára továbbra is látható maradsz. Ha szeretnéd, később vissza is állíthatod (fölül a felhasználónevedre kattintva >Letiltott tagok >Letiltott tagok visszaállítása).

A párTeszt 

A válaszaidat senki sem látja! A másik csak azt látja – mint te is az egyes tagok profiljánál –, hogy a válaszok alapján százalékosan mennyi a közös bennetek. Minél őszintébben töltöd ki, annál hitelesebb eredményt kapsz. Ez azonban nem kizáró vagy megfellebbezhetetlen ítélet, csupán támpont, amiről lehet és érdemes is beszélgetni.

Még nem aktív és passzív tagok

Még nem aktív tag az, aki regisztrált, de eddig nem váltott aktív tagságot. Passzív az, akinek lejárt az aktív tagsága. A tagság nem hosszabbodik automatikusan.
Mindkét csoportra igaz, hogy megnézhetik az adatlapokat, értesülnek a kapott üzeneteikről és elolvashatják azokat, de válaszolni csak akkor tudnak, ha aktív tagságot váltanak. Ezt bármikor megtehetik. Előfizetési lehetőségek

Profil eltávolítása

Ha átmenetileg szüneteltetni szeretnéd a társkeresést, a fölső menüben a felhasználónevedre kattintva a >Profil eltávolítása gombbal teheted meg.
Az eltávolított profil eltűnik a honlapról, egyedül te látod. Belépve ugyanott bármikor újra aktiválhatod. (Az aktív tagság lejárati dátumán ez nem változtat.) Ha nem vagy aktív tag, e-mailben kérheted az újraaktiválást.

Profil végleges törlése

Ha végleges törlést kérsz, jelezd az info@parkatt.hu címen!
Hálásak vagyunk, és segíted a munkánkat, ha röviden megírod, miért döntöttél így. Ha társat találtál, és ebben szerepe volt a párKatt.hu-nak, nagyon örülnénk, ha írnál róla néhány sort az info@parkatt.hu címre.

Aktív tagság átruházása új tagra

Ha profilod végleges törlését kérted, és maradt aktív tagságod, odaajándékozhatod azt egy ismerősödnek, aki meghívásodra újonnan regisztrál a párKatt.hu-n. Ha ilyen kérésed van, írd meg mindkettőtök felhasználónevét e-mailben! A kedvezmény egyszeri és olyan új tagnak adható, aki az e-mailes kérés körüli napokban regisztrál a párKatt.hu-n.

A profilkép sarkában látható betűk

Annak az országnak a nemzetközi autójele jelenik meg a képen, ahol az illető él. Az autójelek megfejtését itt találod.

További hasznos szempontokat olvashatsz a honlap használatáról itt.