Előfizetés – miért?

A párKatt.hu a tagdíjakból tartja fenn magát (éves előfizetésnél havi bruttó 825 Ft).
Ebből fedezzük a működtetés, az informatikai támogatás, a hirdetés és a honlap állandó felügyeletének költségét. Emellett az, hogy a honlap fizetős, tapasztalatunk szerint hatékony védelmet is biztosít a komolytalan szórakozni vágyókkal szemben.
 

Tagdíj

A tagdíj a tagság időtartamától függ:
    Negyedéves (3 hónap): 4500 Ft
    Féléves (6 hónap): 6000 Ft
    Éves (12 hónap): 9900 Ft

A párKatt.hu-ra mindennap új tagok érkeznek. Ezért a hosszabb előfizetés nemcsak kedvezményesebb, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a folyamatosan változó tagság szélesebb körét ismerd meg.
 

Előfizetés aktív tagságra

Fizethetsz online bankkártyával, PayPallel, banki utalással vagy banki készpénzes befizetéssel. A honlapra belépve fölül, az Aktív tagság menüpontban találod az előfizetési lehetőségeket.
 

Banki adatok

Banki átutalás vagy banki készpénzes befizetés esetén az előfizetés megérkezését követő két munkanapon belül aktiváljuk a profilt.
Fontos: a "Közlemény" rovatban feltétlenül tüntesd fel a valódi neved mellett a regisztrációkor választott felhasználónevedet is!
Számlaszámunk: Párkatt Kft, CIB Bank, 10700718-67535530-51100005
 

Aktív tagság meghosszabbítása

Az aktív tagság nem hosszabbodik automatikusan. Hosszabbításra a honlapra belépve fölül, az Aktív tagság menüpontban van lehetőség. Az új előfizetés hozzáadódik a meglévő aktív tagsághoz.
 

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció