Rólunk

Társkeresés a párKatt.hu-n

Társadalmunk egyre sokszínűbb. Az élet fontos kérdéseire nagyon különböző válaszok születnek. Nem könnyű ma elkötelezett katolikusokkal találkozni. Az internet viszont életünk része lett, és a társkeresésben is egyre fontosabb szerepet játszik. Nem mint utolsó lehetőség, hanem mint reményteljes kiegészítés. Sikertörténeteink is igazolják, mennyire kifürkészhetetlenek Isten útjai.

Egyszerű és izgalmas

A párKatt.hu tudatosan egyszerű. Komolyabb számítógépes tapasztalat nélkül is azonnal kiismered magad rajta. Próbáld ki! Ingyenes regisztrációval megtekintheted az adatlapokat és kipróbálhatod a keresést. Így könnyebben eldöntheted, kiket tudnál aktív tagként a korosztályodból megszólítani. Az internet olyanokkal is összeköt, akikkel a fizikai távolság miatt másként talán sohasem találkoznál. 

Csatlakozz hozzánk!

Jó helyen jársz! Ez a honlap neked és hozzád hasonló gondolkodású embereknek készült. Olyanoknak, akik életre szóló társra vágynak. Akiknek komoly céljaik vannak, és örömmel vállalkoznak a családalapítás nagy kalandjára. S akik emellett az Egyház tanítását is szem előtt tartják. A csatlakozás feltételeit itt olvashatod. Ne félj! Próbáld ki! Valaki éppen rád vár!

Anonim és komoly

Tagjaink az általuk választott felhasználónévvel jelennek meg, amelyhez saját online postafiók tartozik. Így mindenki maga dönti el, mikor és kinek adja meg a személyes elérhetőségét. Aktív tagjaink megtekinthetik a többiek profilját, többféle kritérium alapján kereshetnek, felvehetik egymással a kapcsolatot, a fórumban különféle témákról beszélgethetnek, értesülnek színvonalas rendezvényeinkről, sőt maguk is ajánlhatnak programokat. A párKatt.hu folyamatos moderálása garantálja a teljes megbízhatóságot.

A Gondviselés modern eszköze

Goethe mondta: „A diót Isten adja, de nem ő töri fel”. Az Istenbe vetett bizalom és az egyéni kezdeményezés nem állnak ellentétben egymással. Isten számít a mi közreműködésünkre, hogy vágyott életcélunkat elérjük. Ez a honlap a számos ismerkedési lehetőség egyike. Olyan, mint egy igen nagy létszámú összejövetel, amely ráadásul mindennap új tagokkal bővül. Isten ezen a fórumon is hozzád vezetheti az Igazit. Érdemes élned a lehetőséggel, amit ez az anonim, katolikus, azonos értékrendet valló közösség nyújt!