Öt tulajdonság, amit minden nő keres a férfiakban

Úgy tűnik, e tekintetben a nők túlnyomó többsége hasonlóan vélekedik.

Tisztelet

A nő azt szeretné, hogy udvariasan bánjanak vele. Elismerésre vágyik azért, amit tesz, még ha csupán mosásról vagy bevásárlásról van is szó. Fontos számára, hogy a férfi a többi nőt is tisztelje. Ha nem hordozza tenyerén az édesanyját és a lánytestvéreit, aligha fog gyengéden törődni a feleségével. Nyersen szól a felszolgálóhoz vagy a pénztárosnőhöz? Mindig rossz jel! A férfi mindig tisztelje a másik embert, mert Isten képmásaként minden ember tiszteletre méltó.  

Önállóság

Vannak fiúk, akik a haverokkal együtt nagy arcok, nélkülük viszont üresek, unalmasak, nincs egyéniségük. A nőknek az a férfi tetszik, aki megáll a saját lábán, és tud önmaga lenni. Nem mindenki kirobbanóan magabiztos egyéniség, de a barátai – vagy az anyukája – mögé bújó férfi nem vonzó. A legtöbb nő (és itt nem a pénzsóvárakról beszélünk) olyan férfit keres, aki képes gondoskodni magáról és leendő családjáról. Intő jel, ha egy férfi arról panaszkodik, hogy képtelen megélni, de mit sem tesz azért, hogy ez megváltozzon.  

Lelkesedés

A nőben tiszteletet ébreszt, ha a férfi lelkesedik valamiért, a sportért, az autókért, a zenéért, bármiért. Amitől, ha szóba kerül, felragyog az arca. Nincs unalmasabb, mint olyan emberrel beszélgetni – hát még házastársként egy életen át –, akit semmi sem érdekel. Mindenki találhat olyasmit, amiről szívesen tudna többet, vagy amiben örömmel elmélyedne. Nincsenek közömbös témák, csak közömbös emberek.  

Humor

Nagyszerű, ha egy férfi kellemes humorral derűs légkört tud teremteni. Csakhogy nincs mindenkinek egyformán jó humora. E területen is fontos a kellő önismeret. Aki szellemeskedéssel vagy viccmeséléssel próbálja pótolni a humorérzék hiányát, csak eltávolítja magától azt, akinek imponálni akar. Van azonban a humornak egy mélyebb értelme. Humorral áll az élethez az, aki nem veszi túlságosan komolyan saját magát, aki képes beismerni, ha téved, és tud nevetni a saját hibáján. Aki látja a nagy összefüggéseket is, amelyekben ő maga nem is oly egetrengetően fontos.

Magabiztosság

A nő olyan férfit keres, aki biztos annyira önmagában, hogy másokra is tud figyelni. Biztos a képességeiben, keményen dolgozik, szereti leendő feleségét és szeretetből képes lesz fegyelmezni a gyerekeit. Van bátorsága találkozóra hívni egy nőt, és vagy ő tartja kézben a helyzetet, vagy észreveszi és elfogadja, ha bizonyos dolgokban a nő szeretne dönteni. A magabiztos embert egészséges önbecsülés jellemzi, mivel igyekszik a legjobbat kihozni önmagából.   

Hölgyek, mivel egészítenétek ki a listát?
Férfiak, ti milyen tulajdonságokat tartotok legfontosabbnak leendő feleségeteknél?
Írjátok meg véleményeteket a Fórumon!

párKatt.hu (Forrás: catholicmatch.com)

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok