Az első találkozás: télikabát, sapka, sál, maszk és szemüveg

Dorottya:
A fővárosban éltem, a férjem a nyugati határnál. Covid volt. 2020 őszén regisztráltam a parKatt.hu-ra, mivel ebben az időben nem nagyon volt más lehetőség az ismerkedésre. Bár voltak fenntartásaim, de gondoltam, egy próbát megér.

Mikor a férjem írt nekem, éppen mással ismerkedtem, így visszautasítottam. Aztán néhány hét múlva ismét írt nekem, és – bár a profilja alapján nem volt annyira szimpatikus – adtam neki egy esélyt. Mivel ekkor pont karanténban voltam, a találkozás sokáig váratott magára…

Az első találkozásra Budapesten került sor, és amint eltelt az első óra, tudtam, hogy csak ő lehet a férjem. Mivel covid-időszak volt, minden zárva, sehova nem lehetett leülni, első körben egy kis kirándulást terveztünk. Aztán csak mászkáltunk a városban.

Még néhány hétig így teltek a randik, ezért viszonylag hamar bemutattuk egymást a szüleinknek – tél lévén kicsit hideg volt egész nap kint lenni. A munkája miatt tavasszal bejártuk a nyugati országrész nagy részét, gyakran más és más városokban találkoztunk. Aztán 2021 nyarán megkérte a kezemet, és rá egy évre összeházasodtunk.

Loránd:
Igen… covid volt… Nem gondoltam volna, hogy míg sokan szenvedtek, betegek voltak, számomra egy hatalmas pozitív, felemelő időszak lehet. Pont akkor ismerjem meg álmaim nőjét, a feleségemet.

Tisztán emlékszem, az első találkozás előtti napokra, amikor annyira vártam, hogy személyesen is találkozzunk, hogy szinte másra nem tudtam gondolni.
Azon elmélkedtem, hogy milyen lehet élőben a szeme, milyen a hangja…

Eljött az első, nagyon várt találkozó. Első pillanatok, valahogy így nézett ki: télikabát, sapka, sál, maszk és szemüveg. El tudjátok képzelni, hogy amit annyira vártam, hogy megismerhessem, egyből megtörtént?

Elmondhatatlanul nagyszerű érzés, amikor valakit először a szemén keresztül ismerhetünk meg, láthatjuk a szíve ragyogását, a lelke tisztaságát.

Hosszú idő múlva lehetett külsőleg is megismerni egymást. Ahogy a feleségem is mondta, sok helyen találkoztunk, de egy kávézóba se tudtunk beülni beszélgetni. De megvolt a szépsége a sok átfagyott napnak is.

Dorottya és Loránd

Kedves Dorottya és Loránd, köszönjük a leveleteket és a fotót. Isten áldása kísérjen Benneteket!

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok