A párTeszt 86%-os egyezést mutatott

Kedves párKatt!
 
Hálásak vagyunk az oldalért, mert mi is itt találtuk meg egymást 2020 őszén. 
Én, bevallom, 39 évesen már sok rossz élményt gyűjtöttem a párkereső oldalakról. De azt gondoltam, adok még egy esélyt a dolognak.
 
 
Nagy volt bennem a vágy a házastárs után, és bíztam benne, hogy ez valóban Istentől származik. Tudtam, hogy az elsődleges szempont, hogy keresztény, lehetőleg katolikus férjet találjak, ezért regisztráltam a párKattra. :)
 
A párTeszt 86%-os egyezést mutatott, amit jó kiindulási pontnak véltünk. Aztán a leveleket telefonbeszélgetések követték. Az első randevúra is rövidesen sor került, mindketten izgultunk, jóllehet negyven fele járva az ilyesmihez hozzá lehettünk szokva.
 
Nem volt szerelem első látásra, viszont jót beszélgettünk. Akkoriban dúlt az egyik COVID-hullám, így sokat sétáltunk. A beszélgetéseinkben rögtön azt kerestük, hogy „egy irányba nézünk-e”, közösek-e a családról szóló elképzeléseink, és lám, a fontos kérdésekben megegyeztünk. Mindketten hívő családot szeretnénk, Istennel szövetségben egymást szolgálni…
 
Pontosan egy évvel és három nappal az első randink után összeházasodtunk. Azóta házasságunk több mint kétéves, szerelmünk egymás iránt szépen kibontakozott és elmélyült.
 
Sok éven át kerestünk a társunkat, ezért a csüggedőket is szeretnénk bátorítani, hogy sosem késő; nincs elrontott élet, a Jóisten még a bizonytalan választásainkból is képes jót kihozni, ha együttműködünk vele! Itt a párKatton biztos jó társaságba kerülsz előbb vagy utóbb, szóval hajrá!
 
Köszönettel
 
Sára és Imre
 
(2024)

Kedves Sára és Imre, köszönjük a leveleteket és az esküvői képet! Isten áldása kísérjen Benneteket!
Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok