A Tetszik funkció aktiválásával kezdődött, és Jóistennek ez a tétova lépés elég volt...

Kedves PárKatt!

Örömmel adunk hírt arról, hogy a párKatton való 2018. évi megismerkedésünket követően 2020 nyarán az Úr előtt összekötöttük életünket. Köszönjük azt a lehetőséget, amit az oldal biztosított, hiszen nélkületek jó eséllyel nem találtunk volna egymásra.

Én (András) az oldal indulásakor regisztráltam a párKattra, és hosszabb szünetek mellett, több periódusban, sok ismerkedést köszönhetek az oldalnak, ami által sok értékes emberrel ismerkedhettem meg. Kinga az ismerkedésünket megelőzően három hónappal regisztrált, és már épp a "feladáson" gondolkodott.

Az első találkozásunkat megelőző korábbi párKattos ismerkedéseink előbb-utóbb elakadtak, sokszínű tapasztalatok szerzése mellett. Én magam sokat tanultam ezen ismerkedésekből, találkozásokból, hiszen sokszor olyan kérdésekről beszélgettem hasonló értékrendű és élethelyzetű emberekkel, amik révén sokkal tisztábban láttam magamat is.

Biztatunk mindenkit, hogy ne féljen belevágni a levelezésbe, személyes találkozásokba, és ne a másiktól elválasztó távolságot, nehézségeket keresse, hanem mindig azon lehetőségekre koncentráljon, ami összekötheti egy másik emberrel. Ez kiindulópontnak és egy jó beszélgetésnek biztosan elég, és mindkét fél épülésére szolgálhat. Az, hogy lesz-e ebből több, az már sok mindenen múlhat, de a nyitottság a legfontosabb.

Mi magunk is elsőként csak tétova lépéseket tettünk egymás felé a "tetszik" funkció aktiválásával, bizonytalanok voltunk, hogy vajon a másik hogy állna az ismerkedéshez. De a Jóistennek ez a tétova lépés elég volt ahhoz, hogy segítsen minket egymás irányába elindulni egy közös útra, ami elsőre még bizonytalannak tűnt. Én írtam először Kingának, amit egy héttel később egy személyes találkozó, majd sok újabb követett, hiszen a találkozásaink révén mindketten egyre mélyebben éreztük, hogy a másikban megtaláltuk az "igazit". Több mint egy év elteltével eljegyeztük egymást, amit az idén nyáron az esküvőnk követett.

A keresőknek: Ne feledjétek, a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik, ne féljetek megtenni! Az oldalnak: Köszönjük a segítségeteket!

András és Kinga (a neveket a pár kérésére megváltoztattuk) 

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok