Ötven felett egyre csökkent a reményünk

Kedves Társkeresők! Kedves Párkatt Csapat!

Nagy örömmel osztjuk meg az általunk megélt csodát, hogy a Jóisten kegyelméből egymásra találhattunk. Megismerkedésünk előtt mindketten túl voltunk már sikertelen kapcsolatokon, hosszú magányos éveken. „Sűrű sötét erdőben” éreztük magunkat, vágytunk a fény felé. Hitünk Istenben erős volt, de az életkorunk növekedésével (ötven felett) egyre csökkent a reményünk, hogy megtaláljuk az igazi társunkat.

Mind a ketten 2020 áprilisában indultunk el a társkeresés útján a párKatt oldalán, és már május elején felvettük egymással a kapcsolatot.

Az isteni irgalmasság jóvoltából elkezdődött a közös történetünk.

Kezdetben leveleztünk és telefonon beszéltünk, egy hónap után találkoztunk személyesen. A megismerkedésünk útján haladva a kölcsönös szimpátiánk egyre jobban erősödött.  A lakóhelyeink közötti 60 km-es távolság sem volt akadálya a rendszeres hétvégi találkozásainknak.

A covid miatt a családi kapcsolatok háttérbe szorultak, inkább a természetben kirándultunk. Több Mária-kegyhelyet is meglátogattunk, a közös Mária-tisztelet erősítette az összetartozásunkat.

Úgy éreztük, a kapcsolatunk természetes módon fejlődik, mintha Valaki terelgetne bennünket a közös úton. 

Eljutottunk arra az elhatározásra, hogy együtt folytatjuk tovább az életünket, sikerült megoldani a munkahelyi és lakóhelyi távolság miatti akadályt is. Az eljegyzésünket 2021 karácsonyán, az esküvőnket rá két hónapra tartottuk.

Különleges volt megtapasztalni, hogy létezik egy másik ember, aki szeret és akit szerethetünk, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat. Kezdettől fogva éreztük, hogy Isten ajándékba adott minket egymásnak.

Levelünket az esküvőnkhöz kapcsolódó idézettel zárjuk:

„Szerelmed kegyelem,
fény és élet;
közös álmunkból
lelkem Istenre ébred.
Hisz Őt szeretjük egymásban…
fürkészőn szerelmesen;
csak Benne válhatunk
eggyé teljesen.”
                                    (Simon András)

Köszönjük az eddigi munkátokat és a lehetőséget az ismerkedésre!
Isten áldásával kívánunk további sok sikertörténetet!

Márti és Józsi

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok