A kémia igenis kialakulhat!

Kedves PárKatt.hu csapat!

(Dóri) Húszéves voltam, és különösképpen nem vágytam párkapcsolatra. Úgy éreztem, ráérek. Aztán egy bő fél éven keresztül időről időre szemem elé került a párKatt, közösségi médiában hirdetésként, az ismerősökkel való beszélgetések során és még édesanyám ajánlásával is. Mintha Isten ujja böködött volna finoman, de határozottan.

Pár hónap után kölcsönösen „tetszikeltük” egymás profilját, írt, beszélgettünk, találkoztunk… de külsőre nem találtam vonzónak. Majdnem 3 hónapig randiztunk, és végig azon dilemmáztam, hogy vajon kialakulhat-e a kémia. A második randimra azért mentem el, hogy hátha találok benne valamit, ami a lelkében, gondolatvilágában nem vonzó. Mert úgy éreztem, a külsejére hivatkozva nem szakíthatom meg a randizást. Így telt el a második, a harmadik és a tizedik randi, de én még mindig semmi kivetnivalót nem találtam benne. Most, 3 év távlatából bizonyosan merem állítani, hogy a kémia igenis kialakulhat.

(Matyi) Huszonöt éves voltam, és már huzamosabb ideje kerestem kapcsolatot ezen az oldalon keresztül is. Bár még sosem találkoztam vele korábban, otthonosan ismerős volt az értékrendje és az életmódja. Nem véletlen, hiszen mint kiderült, ugyanannak a giminek lépcsőit koptattuk, ugyanannak az egyetemista közösségnek a tagjai voltunk, „kerületszomszédok” vagyunk, mégis – az öt év korkülönbségnek hála – sosem találkoztunk. Hála, mert ha az interneten kívül bárhol máshol találkozunk, valószínűleg pár formális mondatnál többet nem váltunk. Hiszen az első benyomás igenis számít, és ha nem egy olyan közegben találkozunk, ahol a párkapcsolat felé tartó ismerkedés a cél, nem fektettünk volna ennyi energiát a másik lelkének megismerésébe.

Jelenleg egymás otthonos szeretetében sütkérezve és a nehéz pillanatokon ebbe kapaszkodva készülünk arra, hogy tavasszal Isten előtt örök hűséget esküdjünk egymásnak. Véletlenek márpedig nincsenek, és Isten gondviseléséből, a párKatt segítségével éppen akkor és úgy találtunk egymásra, ahogy arra szükségünk volt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a segítségetekkel egymásra találtunk. Isten áldása kísérje további munkátokat.

Dóri és Matyi

2023. február 10.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok