A házasságkötés után is felmerülnek nehézségek

Kedves PárKatt csapat!
 
Annyi minden történt az elmúlt három évben... Íme a történetünk:
 
2017 őszén regisztráltam a párKatt oldalra, és 2018 júniusában kezdtem levelezni valakivel, aki meglátta bennem a leveleim alapján az értékeket. 2018. július 21-én találkoztunk először. Ezt egy kisebb megtorpanás követte részemről, de aztán tovább folytattuk a közeledést, és rövid időn belül mindketten úgy éreztük, mintha mindig is ismertük volna egymást, és megtaláltuk egymásban azt, akit mindig is vártunk.
 

November 4-én megkértem Ági kezét, az esküvő 2019. július 20-án volt. Azután két év alatt sűrítve rengeteg nehézség és küzdelem következett. Említették a jegyesoktatáson, hogy jönnek majd a gondok, de nem ilyenekre számítottunk. A sok-sok küzdelem ellenére sem adtuk fel, és ez a kitartás mindig erőt adott nekünk, ami mélyítette a kapcsolatunkat a gondviselő Istennel és egymással is.
 
A házasságkötés után is felmerülnek nehézségek, de ez nem a házaspár kudarca, az élet ilyen, nem szabad megijedni, akármit is hoz elénk a sors. Lehet segítséget kérni, és támaszkodhatunk családtagjainkra és barátainkra.
 
Jó mindezeket megélni és meglátni a szerető Isten gondoskodását a "szürke" hétköznapokban is. 
 
Valahol ezt mondták a házasság lényegéről: közösen nézni ugyanabba az irányba. Nagyon igaznak érzem.
 
Köszönjük, hogy a párKatt lehetőséget biztosított arra, hogy hosszú-hosszú évek embert próbáló várakozása után egymásra találhattunk.
 
Ági és Ádám
Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok