Köszönet – menyasszonyként és vőlegényként

Kedves PárKatt-Csapat!

Örömmel osztjuk meg egymásra találásunk történetét, ami egyértelműen az oldalnak köszönhető!

Mindketten a karanténhelyzet miatt regisztráltunk, ugyanakkor „íratlan szabályként” megfogalmaztuk külön-külön: fél–egy évet adunk ennek a lehetőségnek. Nem bántuk meg!

(Jancsi) A 2020-as évem (is) nagyon nehéz volt, sokat randizgattam sok lánnyal erről az oldalról, de valahogy sehogy se találtam meg a közös hangot senkivel. Egy-két-három találkozás után kifújt minden randi. 'Fürkész' álnéven még fénykép nélkül is megtetszett az oldala, de csak azután küldtem neki egy 'mosolyt', miután képet is rakott fel magáról. Második levélváltásnál már randira hívtam: gyorsan ki akartam deríteni, hogy van-e értelme folytatni.

(Berni) Rögtön szimpatikus lett, hogy helyesen ír, szépen fogalmaz. Első találkozás 'Kacagó delfinnel': hideg volt, sötét volt (5 óra után), szétfagytam és nem lehetett sehova beülni. Viszont virággal fogadott! Úgy tűnhet, klisé, ezért senki se hoz, pont emiatt nagyon jól esett! Rendkívül tetszett, hogy teljes nyugalomban, minden feszengés nélkül tudtunk egymás mellett sétálni, halk, már-már bizalmas hangon beszélgetni.

(Jancsi) Amikor először megláttam, az volt az első benyomásom, hogy ilyen csinos nőt nem mindennap lát a metrón az ember, nem is értettem, miért van szüksége párkereső oldalra. A műveltsége, olvasottsága és ezzel párosuló józan énlátása lenyűgözött – azóta is. A társasága meleg volt, otthonos, nevető és felelősségteljes. Nem tett fel felesleges kérdéseket, nem játszmázott. Az egyik leghitelesebb személy, akivel eddig találkoztam. Másnap elhívtam megint.

(Berni) Aztán két nap múlva újra találkoztunk. Aztán újra. Aztán egy hét múlva már felosztottuk: egyik délelőtt ő jön át hozzám és úgy dolgozunk, másnap én megyek át hozzá. Ő végighallgatta, ahogy a gyerekek zoomon Ady-verseket szavalnak nekem, én meg azt, hogy milyen könnyedén levezényel egy másfél órás meetinget az amerikaiakkal. Jót tett, hogy ilyen módon beleláttunk egymás munkájába. Második héten már törölte a profilját párKatton. Egy napra rá én is töröltem a profilom.

Ennyi ember közt Őt megtalálni volt a legnehezebb az életben. 2022-ben fogjuk összekötni az életünket, és szeretettel gondolunk vissza a megismerkedésünk körülményeire és hónapjaira!

Kívánjuk, hogy mások is átélhessék a találkozás felhőtlen örömét, és meglássák egymás szemében az életre szóló társat!

Üdvözlettel,

Berni és Jancsi

A kép illusztráció

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok