Már tudom, hogy ezért kellett ennyit várni!

Kedves PárKatt Csapat!
 
Már nagyon vártam, hogy megírhassam a mi „sikertörténetünket” nektek!
 
2020 tavaszán kezdtünk levelezni Robival. Kicsit idősebbek vagyunk már (35-40 évesek voltunk akkor), sok csalódást hoztunk magunkkal a múltunkból, és az online ismerkedéshez sem volt már sok kedvünk. Robinak addigra le is járt volna az előfizetése, nem akarta megújítani, de a pandémia elején volt egy ajándék meghosszabbítás, így mégiscsak maradt. Én pedig régóta próbálkoztam már internetes társkereséssel, de addig még nem nagyon vált be ez a műfaj, és elegem lett belőle.
 
Robinak kicsit várnia is kellett rám az első levele után, mivel csak három hét után válaszoltam neki. Sokat bizonytalankodtam, hogy írjak-e egyáltalán. 
De azután olyan gyorsan és könnyen ment a levelezés, rengeteg dolgot osztottunk meg egymással, mindig nagyon vártuk a másik válaszát. A válaszlevél volt a napunk fénypontja.
 
Egészen az első találkozásunkig, ami pont a 35. születésnapomra esett. Azóta még nagyobb ünnep a születésnapom, hiszen a kapcsolatunk időszámítása is itt kezdődött. 
 
Már az első randi is csodálatos volt. Mivel a pandémia miatt nem tudtunk beülni sehova, így egy kis stégen piknikeztünk egy tóparton. Gyönyörű idő volt, órákig beszélgettünk, szerelem volt első látásra, és már amikor hazaértem és mentem fel a lakásomba, azt éreztem, hogy már tudom, hogy ezért kellett ennyit várni.
 
Azóta rengeteg közös kalandban volt részünk, és a szerelmünk, szeretetünk tovább erősödött.
 
Robi 2021. augusztus 15-én, Nagyboldogasszonykor kérte meg a kezemet Esztergomban, a bazilika kupolájában. Az esküvőnk pedig 2022. július 16-án, Kármelhegyi Boldogasszony napján volt. Még egészen friss a boldogságunk.
 
Kedves Párkatt csapat! Nagyon köszönjük, hogy ti is hozzájárultatok a megismerkedésünkhöz, és további sok áldást kívánunk a munkátokhoz! 
A párkeresőknek pedig kitartást és bátorságot. Merjetek ismerkedni akkor is, ha elsőre esetleg nem olyan szimpatikus a másik. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, mert ki tudja, mi lehet belőle!
 
Szeretettel,
 
Ági és Robi
 

Ui: Kérjük, hogy töröljétek is a profilunkat, mivel nekünk már nem lesz rá szükségünk.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok