Gondoltam, egy próbát megér, hátha válaszolni fog

Kedves PárKattosok!

Ezúton szeretnénk elküldeni Nektek a mi történetünket, amit már amúgy is meg akartunk írni, de most a pályázat hírén felbuzdulva, neki is ültünk az írásnak, így mi is megosztjuk Veletek megismerkedésünk történetét. Mellékeltük az esküvői fotónkat :)

Megismerkedésünk előtt már párom és én is, hosszabb-rövidebb szünetekkel, de jó ideje fent voltunk a párKatt oldalán. Bár én az elején idegenkedtem is az internetes társkereséstől, mondván, hogy az nem nekem való, mégis regisztráltam.

Korábban inkább csak azt vártam, hogy a fiúk írjanak, de 2020 májusában vettem a bátorságom, hogy ráírjak Tamásra. Gondoltam, egy próbát megér, hátha válaszolni fog. Válaszolt is, és egyben el is hívott randira, így nem tartottak sokáig az üzenetváltásaink, személyesen ismerkedtünk, mind a ketten inkább ezt preferáltuk. 

Első találkozásunk alkalmával, meglepetésemre kiderült, hogy korábban egy rövid ideig egy ifjúsági közösségbe is jártunk, akkor azonban még nem ismertük egymást. Bár Tamás emlékezett rám, én akkor, újként bekerülve a közösségbe, nem emlékeztem rá a sok arc közül.

Már az első randink alkalmával sok közös pontot találtunk, kellemesen éreztük magunkat egymás társaságában. Amikor megismerkedtünk, még nem is sejtettük, hogy később hogy fog alakulni a kapcsolatunk, de már akkor éreztük, hogy ez a találkozás más, mint a többi.

Aztán szépen lépésről lépésre megismertük egymást, felfedeztük a közös pontokat, minél több időt töltöttünk együtt, és így szépen lassan fejlődött a kapcsolatunk. Idővel egyre több közös élményt szereztünk, nagyon sokat kirándultunk, szebbnél szebb helyeket fedeztünk fel országszerte, lelki programokon vettünk részt. Mindeközben egyre jobban megismertük egymást, és erősödött a szerelmünk.

2022 márciusban pedig Tamás megkérte a kezem, és ezzel egy új fejezet kezdődött, belevágtunk életünk eddigi legnagyobb kalandjába. Sok szervezést, tervezést követően 2022 októberében pedig Isten színe előtt örök hűséget fogadtunk egymásnak.

Mindketten hálásak vagyunk, hogy több évnyi keresés után egymásra találtunk, megtaláltuk azt, akit a 'szívünk szeret', hogy mostantól együtt alakítjuk jövőnket, a közös családi életünket.

Szeretnénk köszönetet mondani a párKatt oldalának, hogy lehetőséget teremtettek, hogy ilyen módon egymásra találjunk! Hála és köszönet a munkátokért!

Szeretettel,

Márti és Tamás

Kedves Márti és Tamás, köszönjük a leveleteket és az esküvői fotót. Isten áldása kísérjen Benneteket!

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok