A Szűzanya ölelésében élték meg az ismerkedés időszakát

Történetüket a párKatt 10. születésnapjára kiírt pályázatra küldték el:

Megismerkedésünk előtt pár hónappal mindketten elzarándokoltunk egy-egy Mária-kegyhelyre. Zsani Medjugorjéban, én Máriapócson helyeztem Mária kezébe az életem, a leendő társam.

Kattogtunk, jobban mondva kattintottunk párat a párKatton, míg eljutottunk egymás profiljához. Különleges napon, a Fatimai Szűz Mária ünnepén találkoztunk először személyesen. Hogy mennyire különleges életünkben Mennyei Édesanyánk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy első közös utunk Mátraverebély-Szentkútra vezetett. Remek alapja volt kapcsolatunknak ez az egynapos zarándoklat.

Teltek-múltak a napok, hetek és hónapok, és egyre inkább megfogalmazódott bennünk, hogy szeretnénk összekötni az életünk. Volt alkalmunk Máriabesnyőre is eljutni, ahol akkor szervezték a Mladifestet. Mottója a következő volt: "Új szívet adok nektek" Ott éreztük azt, hogy valóban új szívet ad nekünk az Úr.

Sokat imádkoztunk Szent Rita közbenjárásáért, hogy minden rendben legyen, és megfelelő szülei legyünk a gyermekünknek. Rita annyira szívén viselte sorsunkat, hogy Nagyboldogasszony ünnepén mondhattunk igent egymásra Zsanival. Jóllehet az egyházi picit később volt, mégis sok türelemmel és szeretettel vártuk azt a felemelő napot is. Együtt adtunk hálát az Úrnak és a Szűzanyának, hogy alkalmasnak talált minket szülőnek és társnak.

Jelen pillanatban két szép és egészséges kislányunk gazdagítja életünket, és Istenre bízzuk, hogyan tovább. Legalább a hét egyik napján meghívjuk életünkbe családunk védőszentjeit, hogy mutassanak nekünk utat a mai kor útvesztőjében. 

Szent Pió atya, könyörögj érettünk! Szent Rita és Árpádházi Szent Erzsébet asszony, könyörögjetek érettünk! Boldogságos Szűzanya, légy velünk életünkben és aztán is! Ámen.

Nándi és Zsani

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok