Naponta imádkoztam a rózsafüzért a leendő férjemért

Kedves párKatt!

A történetünket külön, két szemszögből írnánk meg nektek. 

Anett:

Egy több éven át tartó kapcsolat lezárását követően egy idő után éreztem, többet kell tennem azért, hogy megtaláljam a páromat, keresnem kell egy helyet, ahol célirányosan tudok ismerkedni. De valami még hiányzott, de nem tudtam, hogy mi az. 

Miután elmeséltem ezt egy közeli (valójában távoli országban élő) barátnőmnek, ő hívott, hogy kezdjem el vele az 54 napos rózsafüzér novénát. Naponta imádkoztam a rózsafüzért a leendő férjemért, a hitéért, egészségéért, boldogságáért, jólétéért.

54 napon keresztül egy teljes rózsafüzér… azért az mélyvíz volt! Olyan valakiért imádkozni, akiről az sem tudtam, hogy létezik-e, felért egy komplett lelkigyakorlattal (naponta!), hullámhegyek és -völgyek kísérték egymást tele kétségbeeséssel, alkudozással és reménnyel. Mire letelt az 54 nap, nem tudtam, hogy megtalálom-e a párom, de Máriával - ha írhatom ezt - sokkal közelebbi lett a kapcsolatom :)

A párKattra 2020. október végén regisztráltam, 2021. január elején volt az első randim Szabolccsal, akivel 2022. június 18-án házasodtunk össze.

Szabolcs:

Nekem kicsit hosszabb ideig tartott a keresgélés, korábban más, több éve létező társkereső felületen próbáltam megtalálni a páromat, s előbb-utóbb mindig eljutottunk az ismerkedésben arra a pontra, amikor a hit megéléséről, a vallás fontosságáról, életemben betöltött szerepéről kellett tanúságot tenni. Na ekkor vett általában gyökeres fordulatot a beszélgetések menete.

Az igazat megvallva már-már egész jót mulattam azon, hogy az – amúgy nagyon kedves, önmagukkal és a világgal is rendben lévő – "társjelöltek" mennyire nehéznek kezdték érezni a szituációt, és hogy kezdtek kitáncolni az ismerkedésből.

Kell kis idő az embernek, mire rájön, hogy ha nem akar kompromisszumot kötni a hite gyakorlását illetően, legjobb, ha célirányosan keres. Így a nulladik kérdés ("Akkor te most tényleg minden vasárnap elmész templomba?") fel sem merül. A párKattos oldal ehhez tehát adott volt, már csak rá kellett találnom Anettre, és kellett némi türelem, na meg egy jó időben elküldött extra smile, hogy választ is kapjak.

Szó szót követett, és azon kaptuk magunkat, hogy oldalakat írunk egymás történeteibe belefeledkezve, legfőbb ideje volt a személyes találkozónak, ami – covid alatt – egy fagyos januári szombat városligeti sétájában öltött aztán testet. Nem éreztük a hideget, a többi történelem… ;)

Barátsággal:

Anett és Szabolcs

2023.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok