Hosszú évek várakozása után nagy öröm számunkra az egymásra találás

Kedves PárKatt-Csapat!

Esküvőnk után két héttel örömmel meséljük el nektek történetünket.

Már jó egy éve regisztráltam a párKatton, mikor Zoli levele megtalált. Előtte nem nagyon volt mozgás, egy-két sikertelen próbálkozás csak. Ő viszont határozottnak tűnt: egy hónapig leveleztünk, amikor sor került az első találkozásra: 2018. március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján.

Az első randin rögtön kiderült, hogy nagyon sokban hasonlítunk. Sok témánál, ha elkezdte valamelyikünk, egyszerre tudta a másik, hogy miről beszél. Ezek után hetente találkoztunk, sokat túráztunk együtt. Zoli mindig is szeretett volna zarándokolni, de eddig - ehhez sem - talált társat, mint ahogy én sem.

Együtt indultunk el a Mária-úton: hétvégéken teljesítettük a lakóhelyünkhöz közeli szakaszokat. Egy idő után már a hét közepén is megtette Zoli a köztünk lévő 60 km-t, hogy találkozhassunk. Az első karantén után döntöttünk úgy, hogy együtt folytatjuk: mindkettőnknek komolyak voltak a szándékai, de az ugráshoz a barátok és a család biztatására is szükség volt. 2020 júniusában eljegyeztük egymást. 2021 áprilisában házasodtunk össze, a szűk kör különösen családiassá tette az esküvőt.

Mivel nem vagyunk 20-as-30-as éveikben járó fiatalok, hosszú évek várakozása után nagy öröm számunkra az egymásra találás. Isten irgalmát és vezetését látjuk benne. Reméljük, sok szép dolgot élünk még meg együtt, és ahhoz is megkapjuk a kegyelmet, hogy a nehézségekben kitartsunk.

Köszönjük a párKatt közreműködését, így még annak a társtaláló MÉCS lelkigyakorlatnak is beérett a gyümölcse, amin Zoli megismerése előtt részt vettem, és akkor sikertelennek tűnt. Ezzel is biztatunk mindenkit, hogy ne adja fel, és kívánjuk, hogy még sok pár találjon egymásra ezen a felületen.

Szeretettel,

Rita és Zoli

2021. április 30.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok