Azt gondoltam 33 évesen, hogy nekem sosem lesz férjem és gyerekeim

2016 februárjában kezdtem el levelezni Péterrel. Ekkor már túl voltam rengeteg csalódáson, s azt gondoltam 33 évesen, hogy nekem sosem lesz férjem és gyerekeim. Elkezdtünk beszélgetni, rengeteg közös témánk volt, például mindketten nagyon szeretünk utazni. 

Az első randink a Városligetben volt 2016. március 31-én. Nagyon sokat beszélgettünk, majd beültünk iszogatni. Utána hétvégén a Budai várban volt a második randink, majd a harmadik a Római parton, a negyedik Szentendrén, ahol Péter élt... Minden egyes pillanatra emlékszem.

Én már ezeken a randikon éreztem, hogy ő az IGAZI, s ő lesz a férjem és gyerekeim apja. Rengeteg élményben volt részünk, sokat utaztunk Ausztriába, Párizsba, Rómába stb. Itt van a szemeim előtt a 2017-es májusi pápai audiencia. 

2018. augusztus 8-án kérte meg a kezemet Wadowicében, II. János Pál pápa szülővárosában, álmaim gyűrűjével... Életem egyik legboldogabb napja volt, amit követett a szeptemberi esküvőnk, majd a következő évben megszületett a kisfiunk, András. Tavalyelőtt bekötöztünk álmaink családi házába, tavaly augusztusban pedig megszületett a kislányunk, Anna... 

S mindezeket a párKattnak köszönhetjük... Előtte rengeteg más tarskeresőt is kipróbáltam, de mindig kudarc ért. Az a jó a párKattban, hogy ide hasonló szemléletű emberek regisztrálnak. Péter is ferences diák volt, jómagam meg hittantanár és kánonjogász is vagyok. Mellékelve küldök egy esküvői képet és egy képet a gyerekeinkről. 

Köszönjük:

Beatrix és Péter

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok