A Jóisten a lehetetlen helyzetekből is a legjobbat hozza ki

Tisztelt PárKatt csapat!     

Történetünk szinte egyidős Önökkel, hiszen 2013. februári indulásuk után – mintegy utolsó próbálkozásként – akkor még társkeresőkként mindketten regisztráltunk a párKattra. Gyümölcsoltó Boldogasszony napján váltottuk az első levelet, majd áprilisban volt az első randink.

A találkozások, beszélgetések, közös programok alatt megismertük és megszerettük egymást. A sok-sok reménytelennek tűnő várakozással töltött év után az események felgyorsultak: 2013 novemberében eljegyeztük egymást, majd 2014. július 5-én Isten szent színe előtt, rokonaink és barátaink körében örök hűséget fogadtunk egymásnak. Történetünket akkor köszönetképpen megosztottuk a párKatt olvasóival. 

Hisszük, hogy A Jóisten egymáshoz vezetett bennünket, azért, hogy egymás legszebb ajándékai lehessünk. És elárulom, hogy közel tíz év ismeretség után is "bontogatjuk" egymást. Mindig van újabb és szebb felfedeznivaló egymásban.

Ennyi idő alatt megtapasztaltuk, milyen "jóban-rosszban együtt". Például férjem otthagyta értem megszokott életét, és várost, munkahelyett váltott, az élet megváltozott. Kisfiunkat Down-kórosnak jósolták a terhességi vizsgálatok alapján, abortuszt javasoltak – imádkoztunk, bíztunk. Máté egészséges kisfiúként született. Pár hetes volt, amikor Zolinál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak – a Jóisten ismét megsegített bennünket, férjem ma tünetmentes, meggyógyult. Ez csak néhány csoda az életünkből.

Öröm volt, amikor megtaláltuk a lakásunkat, amely ma már igazi otthonunk. Büszkék vagyunk Máté fiunkra, aki valóban Isten ajándéka. Több szerettünket elvesztettük a tíz év alatt, novemberben nehéz volt anyósom koporsója mellett állni.

Sokszor tele vagyunk miértekkel, nem értjük, hogy ez vagy az miért így vagy úgy történik – de hisszük, hogy a Jóisten mindig velünk van, és a lehetetlen helyzetekből is a legjobbat hozza ki. 

Ez a mi  közel tízéves történetünk. Köszönjük, hogy a párKatt lehetőséget adott nekünk a kezdő lépések megtételéhez, munkájukhoz továbbra is a Jóisten áldását kérjük! Kívánunk még sok sikerstoryt!

Minden társkeresőt arra biztatunk, hogy bízzon a Jóistenben, a kérések meghallgatásra találnak!

Köszönjük, hogy elolvastátok a történetünket:

Rita és Zoli

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok