Öt jó tanács a profil kitöltéséhez

Az online társkeresőn a profil alapján szerzik a többiek az első benyomást a személyiségedről.

Az online társkeresőn a profiloddal mutatkozol be; ebből szerzik a többiek az első benyomást az életedről, a személyiségedről. Hogy az igazi valódat ismerjék meg, fontos hogy a profilodban megjelenjen mindaz, ami fontos számodra és ami jó benned. Öt jó tanács, amit érdemes figyelembe venned a kitöltéskor:

1. Alaposan gondold át és hiánytalanul töltsd ki!
Ügyelj, hogy egyetlen kérdést se hagyj válasz nélkül, azokat se, amelyek nem kötelezőek! A hiánytalanul kitöltött profilból érezhető, hogy dolgoztál vele, komoly a szándékod. Lehetséges társad így többet megtudhat rólad.

2. Legyen fontos az első néhány mondat!
Nyilván nem szeretnél tucatprofilt – tedd egyénivé! A nemed, életkorod eleve fel van tüntetve, ezeket nem kell újra megemlítened. Ha a megfogalmazás nem elég tartalmas vagy nem elég konkrét, javíts rajta!

3. Légy önmagad!
Amikor magadról írsz, légy konkrét, őszinte, vonzó és derűs! Mondd el a többieknek, ki vagy, és mi az, ami fontos számodra az életben. Minél inkább önmagadat adod a bemutatkozásban, annál nagyobb az esélyed, hogy olyanokkal kerülj kapcsolatba, akik szintén vállalják önmagukat.   

4. Világosan fogalmazd meg az elképzeléseidet!
Amikor leírod, hogy milyen társat keresel, fogalmazz világosan, de ne állíts túl szigorú kritériumokat. Nem kell, hogy az illető tökéletes legyen, elég, ha számodra az. Írhatod például, hogy legyen jó kedélyű, humoros, mozgékony, türelmes, mélyen hívő. Ügyelj, hogy ez ne elváráslista, hanem a számodra fontos tulajonságok összefoglalása legyen!

5. Ügyelj a helyesírásra!
A hibás helyesírás rossz belépő. Kérd meg egy barátodat, olvassa át a bemutatkozásodat, nehogy elírás vagy helyesírási hiba maradjon benne!

párKatt.hu (Forrás: catholicmatch.com)

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok