Örömhírek – kicsit másképp (2)

Nem csak azoktól kapunk köszönőlevelet, akik a párKatt.hu-n találták meg a házastársukat.

Az alábbi levelek az elmúlt másfél évben, 2021 februárja és 2022 augusztusa között érkeztek. Szó szerint idézzük őket, a neveket megváltoztattuk.


Kedves Párkatt Csapat!

Szeretném kérni, hogy töröljétek a profilomat, mert ugyan nem a párKatton, hanem máshol, de megtaláltam a páromat, és már a felesége vagyok :)
Köszönöm szépen a munkátokat, ami lehetővé tette, hogy higgyek a 35-ön túli, internetes párkeresésben.

További áldott munkát és sok sikert kívánok!

Szabina

*

Tisztelt Parkatt!

Szeretném kérni a profilom törlését. Úgy alakult, hogy a való életben is sikerült párt találnom, de azért köszönöm az oldal segítségét is, mert nagy erőt adott a kereséshez. Isten útjait senki nem tudja.

Tisztelettel: Domonkos

*

Kedves Párkatt,

Sokat köszönhetek Nektek, az oldal által az elmúlt fél évben volt lehetőségem több férfival beszélgetni és találkozni, illetve önmagamat is jobban megismerni ezáltal. Az oldaltól függetlenül – de úgy érzem, mégis közvetve és építve a tapasztalásokból – megismerkedtem valakivel, és szeretném kérni a profilom végleges törlését.

Kinga

*

Kedves Párkatt ügyintézők!

Szeretném, ha a Párkatt oldaláról véglegesen törölnétek a profilomat. Bár nem ezen az oldalon, hanem személyesen megtaláltam a társam, de nagyon köszönök minden lehetőséget és találkozást az oldalnak, amelyekből rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.
Hálás vagyok Nektek, és kívánom, hogy a segítségetekkel minél többen találjanak életre szóló társra.

Köszönettel: István

*

A bátyám ajánlására jelentkeztem a párKattra, aki ezen az oldalon keresztül találta meg a párját, és most nagyon boldogok, várják első kisfiukat.

Zsófia

 

Kapcsolódó: Három örömhír – kicsit másképp

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok