Egy megdöbbentő Mária-jelenés és a hétfájdalmas rózsafüzér

Immaculée Ilibagiza újabb könyve - ajánljuk!

1981-től Ruandában tizenéves fiatalok részesültek – számos tanú jelenlétében – különös és egybehangzó lelki tapasztalatokban. Szűz Máriát látták, aki megtérésre hívta az embereket, és megjövendölte az 1994-ben bekövetkezett népirtást. Az ügyet vizsgáló nemzetközi szakértői csoport nem talált természetes magyarázatot a történtekre.

Immaculée Ilibagiza – a Megmaradtam hírmondónak szerzője – a kibehói látnokokkal beszélgetett az eseményekről. Afrika szívéből szól Mária című, újabb kötetében a tőle megszokott személyességgel, olvasmányosan ismerteti az első egyházilag elismert afrikai Mária-jelenéssorozat történetét.

A könyv a hétfájdalmas rózsafüzér leírását is tartalmazza, ahogyan maga a Szűzanya tanította az egyik kibehói látnoknak. Elmondta, hogy ebben a rózsafüzérben hatalmas lelki erő rejlik mindazok számára, akik szívből imádkozzák. Megígérte, hogy ha nyitott és bűnbánó szívvel imádkozzuk, elnyerjük az Úrtól bűneink bocsánatát, és lelkünk megszabadul a bűntudattól és a lelkiismeret-furdalástól. Azt is megígérte, hogy ha kitartunk ebben az imádságban, idővel mélyen megértjük, hogy miért vétkezünk; ez a tudás pedig megadja a bölcsességet és az erőt, hogy változni tudjunk, sőt akár meg is szabaduljunk belső hiányosságainktól, jellemgyengeségünktől vagy személyiséghibáinktól, amelyek boldogtalanná tesznek, és meggátolják, hogy azt az örömteli életet éljük, amelyet Isten nekünk szánt. 

„Tapasztalatból beszélek, amikor azt ígérem, hogy soha nem fogod megbánni, hogy megtanultad ezt a különleges szentolvasót, és hamarosan meg sem tudod majd számlálni, mennyi áldást hoz az életedbe az, hogy imádkozod” – írja Immaculée Ilibagiza.

párKatt.hu 

 

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok