Mit jelent az, hogy a párKatt.hu egy nemzetközi katolikus társkereső része?

Kitekintés külföldi testvérhonlapjainkra

Ki ne érezte volna már azt a különleges köteléket, amely az elkötelezett katolikusokat összeköti egymással, bárhol élnek a világban? Akármelyik országban élünk, a közös értékrend és világszemlélet közös alapot teremt. Mintha jóval könnyebben megértenénk a másik gondolatait, élethelyzetét, hiszen hasonló szempontok vezérelnek emberileg és lelkileg.

Társkeresőnk ezt a lelki közösséget felépítésében is tükrözi. Az Ausztriából indult kathTreff ma tíz nyelvterületen működik. A magyar oldal, a párKatt.hu elsőként csatlakozott 2013-ban.

Tagjaink sok országból számtalan egyedülállóval ismerkedhetnek. Nem kell a külföldi oldalakon regisztrálniuk: párKattos profiljukban állíthatják be, mely külföldi társkereső közösségekben szeretnék, hogy megjelenjen a profiljuk. A bejelölt partneroldalak mindazon tagjaival láthatják egymást, akik bejelölték, hogy szeretnének megjelenni a magyar oldalon. Az adatlapok alapján könnyen eldönthetik, hogy mikor érdemes valamelyik társoldalon aktív tagságot váltaniuk.

A Profil menüpontban a bemutatkozó adatlap alatt található az idegen nyelvű bemutatkozások szerkesztési lehetősége. Ugyanakkor a csak magyar adatlappal rendelkező tagjaink számára is esélyt jelent a külföldi társhonlapok bejelölése, hiszen sok magyar él és regisztrálhat külföldön.

Természetesen nem könnyű nagy távolságból ismerkedni, de mára sokan megbarátkoztak a különféle internetes kapcsolatteremtési lehetőségekkel. Ma, amikor egyre kevesebb az elkötelezett keresztény, érdemes földrajzilag messzebbre is tekinteni.

Két házaspárról tudunk, ahol a leendő férj és feleség az osztrák kathTreff és a párKatt nemzetközi összekapcsolódása révén „találkozott”: Gáborék története itt olvasható, Gabiéké itt

Van kedved megismerni a külföldi társhonlapokat? Itt találod őket:

kathTreff (német) kathtreff.org

katRande (szlovák/cseh) katrande.org

katSus (horvát) katsus.org

katStik (szlovén) katstik.si

kitoLink (litván) kitolink.lt

katSat (lett) katsat.lv

datesCatolicos (portugál) datescatolicos.org

cathClick (spanyol) cathclick.com (fejlesztés alatt)

AveMariaSingles (angol) avemariasingles.com (csak AMS előfizetéssel)


párKatt.hu

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok