Mit jelent, hogy a párKatt.hu egy nemzetközi katolikus társkereső része?

Kitekintés külföldi testvérhonlapjainkra

Ki ne érezte volna már azt a különleges köteléket, amely az elkötelezett katolikusokat összeköti egymással, bárhol élnek a világban? Akármelyik országban élünk, a közös értékrend és világszemlélet közös alapot teremt. Mintha jóval könnyebben megértenénk a másik gondolatait, élethelyzetét... Mintha hasonló szempontokat tartanánk fontosnak lelki és emberi dolgokban egyaránt.

Társkeresőnk ezt a lelki közösséget felépítésében is tükrözi. Az Ausztriából indult kathTreff ma kilenc nyelven, tizenhárom országban működik – másodikként indult 2013-ban a magyar oldal, a párKatt.hu. A legfiatalabb testvéroldal a hamarosan induló angol nyelvű honlap, amelyet a neves amerikai Ave Maria Singles munkatársaival együtt készít az osztrák fejlesztőcsapat.

Tagjaink sok országból számtalan egyedülállóval ismerkedhetnek, változatlan előfizetési díj mellett. Nem kell a külföldi oldalakon regisztrálniuk: párKattos adatlapjukon állíthatják be, mely külföldi társkereső közösségekben szeretnék, hogy megjelenjen a profiljuk. A bejelölt partneroldalak mindazon tagjaival láthatják egymást, akik bejelölték, hogy szeretnének megjelenni a magyar oldalon. A bemutatkozó adatlap alatt található az idegen nyelvű bemutatkozás lehetősége.

Természetesen nem könnyű nagy távolságból ismerkedni, de mára – részben a járványnak „köszönhetően” – sokan megbarátkoztak a különféle internetes kapcsolatteremtési lehetőségekkel. Ma, amikor egyre kevesebb az elkötelezett keresztény, amúgy is érdemes földrajzilag messzebbre is tekinteni. Két házaspárról tudunk, ahol a leendő férj és feleség az osztrák kathTreff és a párKatt nemzetközi összekapcsolódása révén „találkozott”: Gáborék története itt olvasható, Gabiéké itt

Van kedved megismerni a külföldi társhonlapokat? Itt találod őket:

kathTreff (német) www.kathtreff.org

katRande (szlovák) www.katrande.org

katSus (horvát) www.katsus.org

katStik (szlovén) www.katstik.si

kitoLink (litván) www.kitolink.lt

katSat (lett) www.katsat.lv

datesCatolicos (portugál) www.datescatolicos.org

cathClick (spanyol) www.cathclick.com 

AveMariaSingles (angol) – hamarosan indul!


párKatt.hu

További írások, videók