Bíró László püspök atya köszönti a tízéves párKatt.hu-t

Emlékszem az indulásra és arra is, hogy bennem szorongás volt...

Kedves Párkatt, és Mindazok, akik indítottátok és kezeltétek ezt a honlapot!

Emlékszem az indulásra és arra is, hogy bennem szorongás volt. Féltem, ki tudjuk-e zárni azokat, akik félrevezetőén bejelentkeznek párkeresés címén a honlapunkra. Sok-sok odafigyelés kellett ahhoz, hogy valóban ez a kezdeményezés szolgálhassa azokat a férfiakat és nőket, akik valóban szentségi házasságról álmodtak, erre vágytak.

Emlékszem az 5 évvel ezelőtti találkozóra, amikor szép számmal voltak ott idősebbek és fiatalok, akik a Párkattnak köszönhették a házasságukat, egyáltalán, hogy találkozhattak egymással. Azóta, most a 10. évfordulóra megsokszorozódott a boldog házasoknak a száma, akik megtalálták egymást és szentségi házasságban élnek. Nekik sok-sok boldogságot kívánok, és legyenek tanúi ennek a párkeresö lehetőségnek.

Az ilyen párkeresö honlapok néha olyan érzést kelthetnek a társukat keresőkben, mintha leértékelt áruk lennének, akiknek el kell kínálni magukat. Nekem jóleső érzés, amikor olyanokkal találkozom, nemrégiben is volt ilyen élményem, akik örömmel újságolták el, hogy ők a Párkatton keresztül találkoztak egymással, és lettek boldog házasok.

Társadalmunk betegsége az, hogy bár annyiféle eszközön keresztül kommunikálhatunk egymással, mégis amikor valaki társat keres, alig van fóruma, hogy találkozhasson az értékrendjében, gondolkodásában a mi értékrendünket képviselővel. Köszönöm, ha tanúságot tesztek erről a lehetőségről, és köszönöm mindazoknak, akik nem fáradtak bele
ennek a honlapnak a gondozásába, tisztogatásába, hogy egyre megbízhatóbbak lehessenek azok a címek, bemutatkozások, találkozások, amelyeket szeretne közvetíteni.

Akik már megtalálták párjukat, legyetek boldog házasok, örüljetek a megszületett és a megszületendő életnek, akik még csak próbálkoztok, azokat imádságommal kísérem, hogy eljussanak arra a boldogságra, amelyet már sokan megtaláltak a Párkatt segítségével.

A Jóisten éltesse a 10. születésnapját ünneplő Párkattot.

Pécs, 2023. február 14.

Bíró László
püspök

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok