Egy levéllel kezdődött, melyben megdicsérte a mosolyomat

Kedves párKatt Csapat!

Szeretném megosztani Veletek a történetünket. Minden egy levéllel kezdődött, melyben Gábor megdicsérte a mosolyomat. Az első gondolatom az volt, hogy érdemes volt 3 évig fogszabályzót hordani.  :)

Elkezdtünk levelezni, és néhány levélváltás után találkoztunk is a Margitszigeten. Az első randink hosszú beszélgetéssel és nagy sétával telt egy novemberi pénteken. Már hétvégén meg is beszéltünk a következő találkozót: Gábor rendszeresen jár egy imacsoportba, én pedig nagyon rég kerestem egy imaközösséget, így együtt elmentünk az imacsoportjába.

A közös lelki életet mindketten a jó kapcsolat egyik alappillérének tartjuk. Miközben együtt imádkoztunk, megkaptam a lelki béke kegyelmi ajándékát és éreztem, hogy ez az Úrnak tetsző kapcsolat lesz.

Randi randit követett, és nemrég lehetőséget kaptunk, hogy táncoljunk a Budai Egyházközségek Báljának nyitótáncában, így most táncpróbára is járunk. :)

Itt ahelyett, hogy további közös élményeinkről mesélek, megragadnám az alkalmat, hogy üzenjek Nektek, Kedves Keresők, akik ezt olvassátok: bízzatok az Úrban, aki mindig meghallgatja a hozzá fohászkodókat, és ne feledjétek (Gyökössy Endre könyvét idézve) Ketten - hármasban előnnyel és hatalmas plusszal indulunk nem hívő embertársainkhoz képest a párkapcsolat rögös, de izgalmas és boldog útján.

Köszönjük Nektek párKatt Csapat, hogy áldozatos munkátok nyomán megismerhettük egymást. Isten áldását kérjük imáinkban a Keresőkre és a párKatt Munkatársaira!

Gábor és Zsuzsi

2015. január

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok