Barátságból lett szerelem

Kedves PárKatt!

Ági és Laci vagyunk. Örömmel küldjük rövid kis történetünket :)  Köszönjük Istennek és a párKattnak!

Történetünk kezdte 2017. november végére, december elejére tehető… Mint minden társkeresős ismerkedés, mi is levelezéssel kezdtük a kölcsönös szimpátia alapján. Majd jött az első és második találkozás. Úgy alakult a kezdeti ismerkedésünk, hogy egy barátság maradt fent csupán. Bár ez csupán hetek, hónapok alatt egy igazán komoly barátsággá érett.

Sokan azt mondták, hogy olyan szoros és őszinte a barátságunk, hogy úgy néz ki, mintha járnánk, pedig semmi ilyen nem volt. Barátként találkoztunk, programoztunk és sok-sok őszinte mély beszélgetést megélve mindketten éltük saját életünket és támogattuk egymást. Mindketten valahol tartottunk, és ez a barátság sok erőt adott kölcsönösen, hogy tudjunk tovább haladni a kijelölt utunkon.

Igyekeztük a barátságot kölcsönösen fenntartani. Sajnos ez egy kis időre háttérbe szorult… Aztán nyár közepén újra fellángolt a szoros barátság. Ami nem tartott sokáig :)  

Az újabb sok közös program és nagy őszinte beszélgetések úgy alakították életünket, hogy augusztus 15-én a barátságból továbblépve egy párként folytatjuk életünket.

Mindketten igazán hálásak vagyunk a Jó Istennek, hogy úgy alakította életünket, hogy barátként megismerjük egymást. Teljesen más ezen időszak után társként tovább haladni.

Ha igazán hiszel és bízol benne, akkor minden jó megadatik, de nem akkor, mikor mi vágyunk csak rá, hanem mikor a legnagyobb szükségünk van rá, mikor ideje van. Isten tudja, hogy mikor adja az ajándékokat számunkra, hogy igazán értékeljük és igazán boldogok legyünk!

Higgy és bízzál!

Ági és Laci

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok