Miért csatlakoztam a párKatt.hu-hoz?

A párKatt.hu nagy létszámú virtuális "összejövetel", ahol nemcsak férfiak, hanem nők is bárkit megszólíthatnak. Tagjaink ezért regisztráltak:

Többen ajánlották ezt az oldalt, gondoltam, teszek egy próbát.

A katolikus értékrend szerint próbálok élni, azért regisztráltam, hogy megtaláljam hasonló gondolkodású leendő feleségemet.

Mérnökként nincs túl sok időm ismerkedni, utcán és buliban pedig nem szeretek, főleg úgy, hogy az életem központjában már nem a bulik állnak. Hosszú távban gondolkodom, így most megpróbálkozom a társkeresés e formájával. :)

Egy kisvárosban élek a családommal. Testvérem a barátnőjét itt ismerte meg és nagyon jól megvannak, ők biztattak arra, hogy én is próbáljam meg.

Kedves Hölgyek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam fel. Keresem életteli, mozogni szerető páromat.

Néhány éve regisztráltam a párKattra, azóta "szünetekkel", de tag vagyok. Több párKattos programon, kiránduláson vettem már részt. Korábban a fővárosban tanultam, dolgoztam, de már évek óta vidéken élek, ahol sokkal kevesebb lehetőségem van az ismerkedésre. Ezért regisztráltam a párKattra, mivel van olyan ismerősöm, aki itt ismerte meg a házastársát, úgyhogy bízom benne, hogy itt én is találkozhatok leendő feleségemmel. :-)

24 éves vagyok és Budapest közelében élek. Nagyon szeretek olvasni, biciklizni, zenélni. Kicsit tartok az interneten való ismerkedéstől, azzal magyarázom magamnak, hogy itt vagyok, hogy "a Szentlélek ott fúj, ahol akar." Szeretnék szabaddá tenni minden lehetséges utat leendő férjemnek, hogy megtaláljon. Szóval ki tudja? :)

"Azért vagyok itt, mert valahogy nem költözöl a szomszédba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz mellém a villamoson vagy a kávézóban. Nem tolod neki a bevásárlókocsit az enyémnek a boltba. Nincsenek közös barátaink, akik bemutatnának egymásnak..." Ilyen világban élünk. Ennek ellenére optimista, céltudatos vagyok. :-) Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akivel együtt tervezhetjük a jövőt és a családi fészket.

Mindenben és mindenkiben szeretem a pozitív dolgokat észrevenni. Igazából elégedett vagyok az életem eddigi szakaszával, de hiányzik egy társ, akivel hasonlóan gondolkodunk, hasonlóan érzünk, egyszóval kiegészítjük egymást.

párKatt.hu

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok