Mennyire biztonságos az internetes társkeresés?

Nem jelent kiszolgáltatottságot az online profil?

Talán idegenkedsz attól, hogy ismeretlen emberek lássák a fényképedet és a bemutatkozásodat. Gondolj azonban arra, hogyan viselkednél egy társas összejövetelen! Csinosan felöltöznél, megjelennél és elvegyülnél a társaságban. Elbeszélgetnél a többi vendéggel filmekről, ételekről, sportról, sőt még a hitről is. Az est vége felé pedig talán elérhetőséget cserélnél valakivel, aki szimpatikus, remélve, hátha több is lesz a kapcsolatból.

Internetes társkeresőnk hasonló találkozásra ad lehetőséget, azzal a különbséggel, hogy itt sokkal nagyobb a vendégsereg és sokkal több az elkötelezett katolikus. Az online bemutatkozás miatt talán reflektorfényben érzed magad, de ne feledd: mindaddig anonim maradsz a többiek előtt, amíg te magad úgy nem döntesz, hogy valakinek megadod a nevedet vagy a személyes elérhetőségedet. Tekintsd eszköznek a társkereső oldalt: segít, hogy több emberrel találkozhass, mint ahánnyal személyes kapcsolatod lehetne.

Itt célzottabban, aktívabban kereshetsz. Nagyon fontos ez a mai világban, ahol kevés a lehetőség az igényes emberi kapcsolatteremtésre. Ha úgy érzed, házas hivatásod van, miért ne ragadnál meg minden rendelkezésre álló eszközt, hogy megtaláld leendő társadat? Hallgasd meg azokat, akik a neten találták meg az igazit: bizony érdemes szélesebbre tárni az ajtót, hogy megvalósuljon Isten csodálatos terve!

Kapcsolódó:
Óvatosság az internetes kapcsolatteremtésben
Mikor találkozzunk személyesen?

párKatt.hu

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok