Egy boldog partiumi-székely ifjú házaspár

Kedves Párkatt csapat!

Örömmel tudatjuk, hogy egy 2019. március 16-i párKattos kacsintásból egy 350 kilométernyi távolságról való, határon átnyúló beszélgetéssorozat lett. Aztán sokat utazós derűs, érzelmekkel teli udvarlás. És egyre elköteleződőbb távkapcsolat, 2020. január 1-én hajnalban pedig különleges lánykérés és "igen" válasz.


Mindeközben igyekeztünk igazán megismerni egymást, nyitottak lenni egymás családjára és ráhangolódni a közös imádkozásra. Jegyességünk mindennapjaiban tavaly tavasztól egy jegyesimát olvastunk együtt rendszeresen esti elbúcsúzáskor, és ez a hármas kötelék Isten és kettőnk között tartott meg a karantén és határzár miatti majdnem 4 hónapos "nemtalálkozós" időszakban is.
 
Szerelmünket 2020. július végén erősítettük meg polgári esküvői fogadalommal, és Szűz Mária Királynő ünnepén augusztusban Isten színe előtt megkötött házassággal. Ez utóbbi dátumot egy vendéglőben kaptuk januárban, amely helyszínt végül le kellett mondanunk a korlátozások miatt, de hisszük, ezt Isten választotta nekünk, aki mindent kézben tartott, és mindent a lehető legjobban időzített számunkra. És megőrizett minket és szeretteinket is örömben, egészségben és egymás iránti szeretetben. 

A feleség részéről:
Mijo Barada tanította, hogy ki tudjam mondani két és fél évvel ezelőtt: ha Isten is úgy akarja, megismerem 1 éven belül azt a férfit, aki majd a férjem lehet.
Majd 2019 nyarán: ha Isten is úgy akarja, kb. 1 év múlva férjhez mehetek. :)
Lányok, ne féljetek kacsintani!

Házasságunkat határátkelés utáni 2 hetes nászkaranténnal és így jó sok minőségi idővel kezdtük :) 

Szeretettel:

Egy boldog partiumi-székely ifjú házaspár 

A fotó illusztráció (forrás: Varsányi Önkormányzat)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok