December 23-án kértem meg a kezét, és igent mondott

Kedves párKatt.hu,

2015 májusában regisztráltam olyan céllal, hogy házastársat találjak. A párom 2016. január elején regisztrált, és pár napon belül levelezni kezdtünk, majd találkoztunk is. December 23-án kértem meg a kezét, és igent mondott.

Jó tanácsként azt tudnám mondani a párkeresőknek, hogy a lányok válaszoljanak minden üzenetre, egy elutasítás is sokkal jobb, mintha nem érkezne válasz. A fiúk pedig próbáljanak személyre szabott üzenetet küldeni a lányoknak. Szerintem ez a kettő kell ahhoz, hogy ne váljon ez az oldal is gépiessé és kiüresedetté, mint sok más társkereső.

Sok sikert kívánok a párkeresőknek. Nektek pedig köszönjük, hogy segítettetek egymásra találni.

Gergely

Kedves Párkereső Lányok, ne keseredjetek el! Van, hogy évekig kell várni, de a Jóisten pontosan tudja, hogy mikor kell elküldenie a társunkat! És ne ítéljetek elsőre! Csak akkor küldjetek el valakit, ha teljesen biztosak vagytok benne, hogy soha nem fogjátok megbánni. Lehet, hogy az első élő találkozónál akadozik a kommunikáció, és nem is olyan szimpatikus a másik, csak sok hosszú beszélgetés után derül ki, hogy milyen értékes ember - kár lenne, ha addigra már visszautasítottátok volna! Válaszoljatok az összes megkeresésre, ne hagyjátok kétségek között a fiúkat!

Fiúk, merjetek írni! Írjatok személyesen, kérdezzetek is, mert egy ráköszönésre vagy sztorizgatásra nehéz válaszolni.

Nektek pedig, kedves párKatt-csapat, azt üzenem, köszönjük, hogy lehetőséget teremtettetek, hogy találkozzunk, és boldogok legyünk együtt!

Üdvözlettel:
Ildikó

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok