Rita és Zoli

Reménytelennek tűnő keresgélés után, rokonaim kérésének eleget téve, mintegy utolsó lehetőségként 2013 márciusában regisztráltam a párKatt.hu-ra.

A mai világban különösen nehéz az ismerkedés, részben mert kevés a kulturált szórakozási lehetőség, nincs megfelelő társaság akikkel közös programokat lehetne szervezni, rohanó világunkban időhiánnyal is küszködünk, és hasonló gondolkodású, azonos értékrendű társat találni pedig szinte lehetetlen.

A szomszéd megyében egy fiatalember "hozzám hasonló cipőben járt", Ő is hasonló tapasztalatokat szerzett a társkereséssel kapcsolatban, így Ő is a párKatton keresgélt. 

Adatlapjaink alapján több azonos pontot fedeztünk fel: mindkettőnk életében a legfontosabb a hit, a szeretet, és a család. Levelezni kezdtünk, melyet személyes találkozás követett. Már az első találkozásnál nagyon szimpatikusnak találtuk egymást, sokat beszélgettünk, sétáltunk, sütiztünk. Egyre többet szerettünk volna tudni egymásról, reménykedve vártuk a következő randevút. 

A köztünk lévő távolság miatt a személyes találkozásig telefonon tartottuk a kapcsolatot, megvitattuk a napi eseményeket, közösen kerestük a válaszokat az élet nagy kérdéseire- így egyre inkább megismertük egymást. Közös programokat szerveztünk, kirándultunk,  felfedeztük városunk, szűkebb környezetünk kulturális, és természeti szépségeit, gasztronómiai finomságait, számos vidám percet töltöttünk együtt.

Kapcsolatunk elmélyítéséhez a Szűzanya segítségét is kérjük, ezért több zarándoklaton is részt vettünk. Megszerettük egymást, kölcsönösen tiszteljük és becsüljük egymás értékeit, elfogadjuk egymás hibáit, gyengeségeit.

Családunk és barátaink nagy örömére 2013. november 9-én eljegyeztük egymást. 

Mindketten úgy gondoljuk, hogy a Jóisten senkiről sem feledkezik el, minden kérést meghallgat- mindenkinek személyes ajándékot, egy hozzá való társat ad. Mi persze sokszor türelmetlenek, elkeseredettek vagyunk. Ezúton biztatunk minden párkeresőt, hogy higgyen a Jóisten szeretetében, és kitartóan keresse a leendő házastársát. 

Hisszük, hogy a Jóisten egymásnak teremtett bennünket, egymás legszebb ajándékai vagyunk! 

2014 júliusában a pécsi Bazilikában örökre összekötjük életünket, Isten szent színe előtt házasságot kötünk. 

Rita és Zoli

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok