Előnyben részesítem a személyes kontaktust

Kedves párKatt.hu csapat!

Szeretnénk megosztani örömünket, melyet nemcsak Istennek, hanem Önöknek is köszönhetünk.

Bence: Mindketten a barátainktól hallottunk az oldalról, illetve a buzdításukra mind a ketten regisztráltunk a párKattra. Abban reménykedtünk, hogy megtaláljuk azt, akivel leélhetnénk életünket. Lényegében Zsófi volt az, aki kezdeményezte a beszélgetést, mert a profilom ekkor még inaktív volt.

Zsófia: Az adatlapjainkban adott válaszokban nagyon sok hasonlóság húzódott meg. Írtam neki egy bemutatkozó levelet, és hogy ha van kedve, megismerkedhetnénk. Amikor aktiválódott a profilja, válaszolt is azonnal a levelemre. Üzenetváltásba kezdtük, amelynek során sok mindent megtudtunk egymásról. Engem személy szerint napról napra egyre jobban lenyűgöztek a válaszai. Mintha a számból vette volna ki a szót. Egy másik ember, akit nem is ismerek, ugyanazt  érezné és gondolná mint én. A mindennapi levélváltásainkat később felváltották  a napi telefonbeszélgetések, amik általában hosszasra sikeredtek, de mi cseppet sem bántuk. Már az első telefonálás alkalmával úgy beszélgettünk, mintha két régi ismerős beszélgetne.

Bence: Kb. 3-4 héttel az első levélváltásunk után elhívtam az első randevúnkra. Előnyben részesítem a személyes kontaktust, hiszen ez teszi igazán belsőségessé az emberi kapcsolatokat.

Zsófia: Amikor először megláttam, egyből az volt az első gondolatom, hogy igen, ő az akit kerestem. Fel is merült bennem a kérdés: hol voltál eddig? Az egész randevú egy csodálatos élmény volt, minden percét élveztem. Ezután pedig elindult a közös történetünk. Azóta együtt vagyunk. Találkozni ritkábban tudunk, mint szeretnénk, a földrajzi  távolságok miatt, de dolgozunk ennek legyőzésén. Várjuk a további izgalmas fejezeteket az  életünkben. Úgy gondoljuk mind a ketten, hogy ez volt a legjobb döntés amit hozhattunk, hogy ide felregisztráltunk.

Isten megint nagyot alkotott azzal, hogy egymáshoz vezetett minket a párKatt.hu által.

Köszönjük szépen!

Bence és Zsófi

2016. május 28.

(A kép illusztráció)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok