A kedvesem a KathTreffről írt, több mint 800 km-ről

Kedves PárKatt Csapat!

Szeretném kérni a profilom törlését az oldalról. Istennek hála és a ti nagyszerű közösségeteknek, honlapotoknak köszönhetően megtaláltam páromat. A kedvesem a KathTreffet használva keresett meg. A szerelem nem ismer határokat :) Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk.

A mi történetünk a párKatton, ill. kathTreffen kb. 3-4 éve kezdődött. Mindketten évekkel ezelőtt regisztráltunk, de nem használtuk mindig aktívan a honlapot. Hosszú ideig passzív tagok voltunk, ill. más társkeresési lehetőségeket is használtunk. Olykor a próbálkozásokba, társkeresésbe belefáradva töröltük magunkat az oldal(ak)ról.

A sikertelen próbálkozásaink közben kitartóan és rendszeresen imádkoztunk jövendőbeli házastársunkért. Hosszú várakozásunk közben mindkettőnkben körvonalazódtak a legfontosabb keresési szempontok, hasonló értékrendű, hívő társat szeretnénk, ezért 2017 elején újra aktivizáltuk magunkat a párKatton, ill. kathTreffen.

Augusztus közepén érkezett Ante levele. Meglepett, hogy külföldiként írt rám. A bemutatkozása nagyon tetszett, szimpatikus embernek tűnt. Először nem igazán vettem komolyan. Gondoltam váltunk pár levelet, ilyen távolságból maximum csak levelezőtársak leszünk egy időre.

Érdekes volt, hogy nagyon közvetlenül tudtunk beszélgetni az első pillanattól kezdve. Mintha mindig ismertük volna egymást. A nyelvi különbözőségünk ellenére nagyon jókat beszélgettünk és nagyon jól megértettük egymást. Néhány levél után elkezdtünk csetelni az oldalon. Pár hét után már viberen beszélgettünk napi rendszerességgel. Érlelődött bennünk a gondolat, hogy jó lenne mielőbb találkozni.

Másfél hónap levelezés és telefonálás után sikerült találkoznunk. Ő utazott hozzám Magyarországra, három napra. Örömmel láttuk, hogy nem csak virtuálisan, de valóságosan is ugyanolyan szimpatikusnak találjuk egymást. Úgy gondoljuk, hogy már az első személyes találkozástól egy pár lettünk.

Az első alkalmat továbbiak követték. A több mint 800 km távolság ellenére kb. 3 hetente tudtunk találkozni, általában hosszabb időkre (4-10 nap). Mindketten úgy éreztük, ill. most is így érezzük és gondoljuk, hogy egymásban igazi társra találtunk. Hamar eldöntöttük, hogy mindig együtt szeretnénk lenni, össze szeretnénk házasodni.

A polgári esküvőnket, az ő lakóhelyén, február végén tartottuk. Az egyházi esküvőnket itthon tervezzük, húsvét után. Nagyon hálásak vagyunk és óriási ajándék számunkra, hogy így nem túl fiatalon (negyven és ötven év felett) egymásra találhattunk. Valóban úgy érezzük, hogy egymásnak lettünk teremtve. Hatalmas öröm van a szívünkben.

Nagyon köszönjük a párKatt és kathTreff csapatának, hogy lehetőséget biztosítotok a határokat nem ismerő találkozásoknak. Hálásak vagyunk Istennek, hogy mindkettőnket nyitottá tett erre a nem mindennapi ismerkedésre és kapcsolatra. Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen távol él a jövendőbeli házastársunk.

Saját tapasztalataink alapján azt tanácsoljuk a párKatton keresőknek, hogy legyetek kitartóak és bízzatok Isten vezetésében. Hallgassatok a belső indíttatásokra, a Szentlélek hangjára, akkor is, ha elsőre lehetetlennek vagy nagyon megvalósíthatatlannak tűnik a jövő. Legyetek nyitottak, ne szabjatok korlátokat (rögzített keresési feltételek, paraméterek). Istennek és Istennel minden lehetséges.

Köszönettel és hálával:

Ante és Gabi

2018. március 14.

P.S. Természetesen hozzájárulunk örömhírünk megosztásához. Hálásak vagyunk, hogy a segítségetekkel egymásra találhattunk. Számunkra is reményt keltő volt, amikor mások "sikertörténeteit", boldog visszajelzéseit olvashattuk.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok