Rövid sikertörténetek

A párKatt.hu működésének minden hónapjára legalább egy köszönőlevél jut az itt egymásra találó pároktól. Ezeket minden esetben szó szerint, a pár hozzájárulásával tesszük közzé itt, a Sikertörténetek rovatunkban. 

Legalább kétszer-háromszor ennyi esetben viszont a párok nem írják meg a történetüket, csupán az automatikus üzenet jelzi a leiratkozás okát: "Társat találtam a párKatt.hu-n."

Sokan vannak olyanok is, akik röviden kifejezik köszönetüket e-mailben vagy leiratkozáskor írt üzenettel. Ezekből idézünk néhányat; a keresztneveket ezúttal megváltoztattuk:

 

Szeretném eltávolítani a profilomat, mert társat találtam a párKatt.hu-n. Üzenet: Köszönöm szépen, hogy létrehoztátok ezt az oldalt! =)

Zalán

*

Jelen levelemmel szeretném kérni,hogy szüntessék meg oldalam, tagságom, mert 2016 augusztusában sikerült párkapcsolatba lépnem egy katolikus hölggyel az önök társkereső oldala segítségével. Szeretném megköszönni segítségük társkeresési munkám elősegítéséhez, Isten áldását, segítségét kívánom Önöknek a jövőben.

Tisztelettel búcsúzom önöktől: H. Levente

*

Szeretném átruházni még élő előfizetésemet, mert ígéretes kapcsolatot építek egy a honlapotokon keresztül megismert lánnyal, amiből akár még házasság is lehet idővel. Köszönöm a segítségeteket!

Lajos

*

Jelen levelemmel szeretném kérni tagságom megszüntetését, mert 2016. szeptember 10-én az Önök társkereső oldala segítségével sikerült páromat megtalálni. Sok sikert kívánok az Önök munkájához a jövőben.

Tisztelettel!
A. Melitta

*

A Jóisten elvezetett engem egy kedves, vidám lányhoz itt a párKatton. Isten áldása legyen a honlap működtetőin, és sok sikert a többi tagnak is!!

András

*

Kedves Csapat!
Nem élek a hosszabbítás lehetőségével, mert hála Istennek, a párKatton egymásra találtunk a kedvesemmel! Majd igyekszünk írni róla pár sort.

Szeretettel,
K. Lívia

 *

Kedves párKatt.hu csapat!
3 éve regisztráltam, de sokáig semmi sem jött össze, barátnőm az ősszel regisztrált, néhány emberrel találkozott, és velem jött össze, hamarosan fél éve lesz, hogy járunk.

Dániel

 *

Hála Istennek és a párKatt.hu-nak, egymásra találtunk Párommal. Hamarosan meg is írjuk a történetünket Nektek. Addig is azonban szeretném kérni a profilom megszüntetését.

Janka

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok