A párKattos MÉCS-nek és a kitartó imának köszönhetően sikerült párt találnom

Kedves PárKatt! 

Ott voltam Pécsett a HungaRión, ahol Krúdy Tamás és Zsófi az induló párKatt.hu honlapról meséltek, hogy Nyugat-Európában ez már teljesen elfogadott, bevált módszer a társkeresésre. Akkor azt gondoltam, hogy erre nekem biztos nem lesz szükségem. Ugyanakkor az is megfogalmazódott bennem, ha online társkeresés, akkor csakis a párKatt, hisz az életem alapja a hitem, és nem tudnám elképzelni a jövőmet egy olyan párral, aki nem hasonlóan gondolkodik. Így amikor rászántam magam az online társkeresésre, nem volt kérdés, hogy ide regisztrálok.

2017 decemberében regisztráltam a párKatt.hu-ra. Tavasszal voltam az egyedülállóknak rendezett MÉCS Napokon, amiről Tőletek értesültem. Kissé szkeptikusan mentem oda, de azt gondoltam, hogy egy lelkigyakorlatnak jó lesz.

A párKattos MÉCS Napoknak két fontos üzenete volt számomra. Az egyik, hogy először saját magamnak kell készen állni egy párkapcsolatra. Illetve jó volt látni, mennyi jófej, nyitott, hozzám hasonló értékrendű fiatal keresi még a párját. Egyedülállóként sokszor csak a párokat vesszük észre az utcán, és arra gondolunk, hogy már minden „normális” fiú vagy lány párra talált, csak mi nem.

Azt gondolom hogy ennek és a kitartó imának köszönhetően sikerült párt találnom. Zolival (aki korábban szintén regisztrált a párKattra, de már nem volt aktív tag) a MÉCS Napok utáni héten közös barátokon keresztül ismerkedtem meg. Igaz, ez még egy friss kapcsolat, de bátorítunk mindenkit, hogy merjen regisztrálni és részt venni a programokon!

Aktív tagságom maradék idejét szeretném átadni egy ismerősömnek, aki a napokban regisztrált.

Üdvözlettel:

Erika és Zoli

(a neveket a pár kérésére megváltoztattuk)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok