Köszönjük a párKatt csapatának, hogy együtt lehetünk!

Kedves párKatt-csapat!

Ilona:
Mielőtt megismertem Zolit, igent mondtam egy külföldi ösztöndíjra, ami 9 hónapig tart (2016 szeptemberétől 2017. májusig). 2016 májusában ismerkedtünk meg, és én már az első találkozás alkalmával elárultam neki, hogy én bizony elmegyek.

Ő döntött. A nyarat a lehető legintenzívebben éltük meg, mindennap találkoztunk, ő lemondott egy nyári munkájáról, sőt el is jött velem Krakkóba, az IVT-re. Nagyon hálás vagyok ezért neki, mert nagy áldozatokat hozott értem/értünk. Szeptemberben kikísért Münchenbe, és azóta távkapcsolatban élünk, boldogan! :)

Zolinak az ötlete volt még mielőtt találkoztunk, hogy mindennap mondjunk el egy Miatyánkot azért, hogy jól sikerüljön az első randink. Azóta is imádkozunk. MINDENNAP! Skype-on is :)

Zoli:
Miért éppen most? Miért éppen ő? Talán mert most készültem fel, most készültem el Ilona számára. Megismertem a korábbi években az igazi vágyaimat, tudtam ezeken formálni és helyén kezelni. Megtanultam magamat egyre jobban szeretni és így másokra is minél inkább figyelni. Nem adtam fel. Vakvágányok sokasága után is képes voltam újra keresni és kitartani az értékek mellett. Újra és újra, sokszor és még többször kerestem. Aki keres, az talál. Én számomra a legjobbat találtam, kaptam.

Mi a titok? Nincsen. Mindennapi beszélgetés van, a vágyaink kifejezése, elképzeléseink megosztása, érzéseink felfedése és közös célok, apró projektek, mindennapi Isten felé fordulás van.

*

Kérünk titeket, mondjatok el egy imát értünk, hogy a maradék időt, amit távolt töltünk egymástól, valamint utána is, ugyanilyen szeretetben, Isten felé fordulással tudjuk folytatni.

Küldöm a képünket is. A kapcsolatunk esszenciája: Mindennap beszélgessetek, mondjatok el MINDENT egymásnak, bízzatok az Úrban, tanuljátok meg mindennap dicsérni egymást, és ismerjétek meg a másik szeretetnyelveit! Táncoljatok sokat együtt. ;)

Köszönjük a párKatt csapatának, hogy együtt lehetünk!

Ilona&Zoli

UI: Még egy apróság: mielőtt megismertem volna Zolit, 1-2 héttel voltam egy esküvőn, ami ugyancsak párKattos ismerkedés eredménye! Jók vagytok! Isten áldása kísérjen titeket!  ;)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok