Egy lány általi kezdeményezés és egy távkapcsolat is meghozza a gyümölcsét

Kedves párKatt Csapat!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal lány, aki hosszabb keresgélés után vette a bátorságot és levelet írt a párKatt.hu-n egy távolabbi városban élő fiúnak, akinek édesanyja ajánlotta ezt az internetes lehetőséget, amit a fiú helyesen meg is fogadott :)

Egy hónap mindennapos, tartalmas levelezést követően a fiú gondolt egyet és randevúra hívta a lányt, amit a lány már régóta várt. Első találkozásuk alkalmával sokat beszélgettek, és kezdetét vette egy programokban gazdag, élményekben dús időszak a korcsolyázásokon keresztül a gokartozáson, operettgálán, futóversenyeken át egészen a közös segwayezésig.

2017 tavaszán, egy kedd estén a fiú előre eltervezett, megfontolt szándékkal a lány elé térdelt és megkérte a kezét. A lány határtalan boldogságában igent mondott, és sok készülődést követően 2018. június 2-án Isten színe előtt is örök hűséget fogadtak egymásnak.

Örömükben sem feledkeztek meg arról, hogy hálát adjanak a Jóistennek és a párKatt csapatának, hogy megadták a lehetőséget, hogy megismerkedhessenek és elkezdődjön közös életük.

Hálásan köszönünk mindent, és a párkeresőknek nagy kitartást és bátorságot kívánunk, hiszen egy lány általi kezdeményezés és egy távkapcsolat is meghozza idővel a gyümölcsét.  

Katinka & Tomi

2018. július 7.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok