Igenis bátran kell kezdeményezni!

Kedves PárKatt!

Nagyon hálásak vagyunk nektek, és köszönetünket szeretnénk küldeni, amiért működtetitek ezt az oldalt.

Levelünket azonban nem csak nektek, hanem minden társkeresőnek címezzük. Reméljük, a történetünk segítségül szolgál és bátorítást ad.

Mindkettőnk számára kicsit idegen volt a felület, de megfogadva a párKatt tanácsát - a fiúknak igenis bátran kell kezdeményezni - 2013 decemberében megtörtént az első levélváltás. Ezt januárban már követte néhány randi, fittyet hányva a földrajzi távolságokra. Szóval, aki társat szeretne találni, az ne legyen rest útnak indulni (lányok is!).

Habár a szimpátia már akkor is megvolt, a körülmények még nem voltak adottak, hogy kapcsolatunk tovább haladjon. Ez pedig nem volt más, mint egy teljesen le nem zárt párkapcsolat. Így egy féléves szünet következett, melynek egy a munkánkból adódó - s a Jóisten által vezérelt - találkozás vetett véget.

Az újrakezdés nem volt egyszerű. Kellett hozzá, hogy mindkét fél magabiztosan és őszintén lépjen a másik felé. Ismét a lányokhoz szólunk: ha látjátok, hogy "van valami köztetek", de a fiú kicsit bátortalan, akkor igenis tessék nektek is lépni. Megéri.

Újfent a levelezés időszaka következett, majd 2014 novemberében egy szeles őszi napon Kecskemét egyik eldugott szegletében megfogtuk egymás kezét, és eldöntöttük, hogy adunk magunknak és a másiknak még egy esélyt. S innen már nem volt megállás.

Gyönyörű napok, hetek, hónapok jöttek. Isten áldása végigkísérte kapcsolatunk minden egyes percét, ezért is volt egyértelmű, hogy Kati születésnapjára egyetlen ajándék jöhet szóba: megkértem a kezét. Habozás nélkül közölte, hogy ő is velem gondolja el a jövőjét :)

S hipp-hopp eljött 2016. április 23., életünk - valóban - legszebb napja. Rengeteg szeretetet és segítséget kaptunk családjainktól és barátainktól, így minden a legnagyobb rendben zajlott. Csodálatos érzés és élmény volt számunkra.

Még egyszer köszönjük, hogy ti adtátok meg a lehetőséget a közös életünkhöz.

Kati és Gábor

2023 februárjában, a párKatt indulásának 10. évfordulója alkalmából örömteli kiegészítés érkezett Gáboréktól:

Sokat gondolkoztunk, hogy mivel tudnánk ezt kiegészíteni, végül arra jutottunk, hogy három szóval:

Imre, László és Margit :)

Török szappanoperaszereplők és menő focisták helyett Árpád-házi szenteket választottunk névadóknak gyermekeinknek.

Még annyit, hogy 2016-ban házasodtunk össze, az esküvőnkön két olyan személy is ott volt, aki azóta nálatok találta meg élete párját és fogadott neki örök hűséget. Részben annak is köszönhetően, hogy biztatásunkra - és látva a mi sikerünket- regisztrált hozzátok ;) 

Kati és Gábor

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok