Feleségem félve ment el a párKatt-MÉCS programra, én meg az esélytelenek nyugalmával

Kedves PárKatt!

Hogy mások számára is tudjunk biztatást adni, megosztjuk Veletek megismerkedésünk és házasságkötésünk rövid történetét.

A 2016 tavaszi, párKattos egyedülállóknak szóló MÉCS Napokon találkoztunk. Györgyi elmondása szerint már itt felfigyelt a humoromra.

Feleségem félve ment el erre a hétvégére, én meg az esélytelenek nyugalmával. Mindketten kételkedtünk a korábbi csalódásaink miatt, hogy egyáltalán találunk-e magunknak megfelelő társat / házastársat. Bár Györgyi mindvégig így imádkozott, ha az Úristennek áldása van a kettőnk kapcsolatán, akkor teljesítse be azt a házasság szentségében. Én meg tanultam egy kedves ismerőstől egy imát, mely így szól: „Add meg, Uram, a boldog szentségi házasság kegyelmét!”. Még hozzá szoktuk tenni a következő mondatrészt: „és ajándékozz meg minket egészséges gyermekekkel!”

Ez után a hétvége után mindegyikünk feltöltődve élményekkel hazament. Egy pár hét után kaptam egy levelet a párKatton Györgyitől, és egy pár levélváltás és két hónap után találkoztunk. Így a nyár vége felé mindegyikünk el tudta mesélni a másiknak a nyaralását. Pár hónap és jó néhány közös élmény után úgy döntöttem, hogy megkérem Györgyi kezét.

Kissé szokatlan lánykérés volt, mivel megkérdeztem, hogy „szeretnéd-e, ha a csíksomlyói búcsú lenne a nászutunk?”. A válasz „igen” volt, „de akkor előtte kell legyen az esküvő, és 25°C-ig van hitelesítve a ruhám”.

Így kötöttünk házasságot május utolsó szombatján. Jelenleg a gyermeken fáradozunk, reméljük nem várat minket sokáig az Úr.

Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk a munkátokért. Az Úristennek is köszönjük, hogy nyitott szívvel ajándékozott meg minket, hiszen mindez nagyon sokat segített egymás elfogadásában.

Györgyi és Kristóf

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok