Sose adtam fel, és imádkoztam a jövendőbeli társamért

Kedves PárKatt!

A mi történetünk Ádámmal kezdődik…. vagyis Ádámmal, Robi barátjával. Robi találkozásunk előtt egy évvel regisztrált az oldalra, de még nem volt aktív. Kollégája és azóta jó barátja, Ádám példáját követve aktivizálta magát (és milyen jól tette), aki szintén a párKattnak köszönhetően találta meg élete párját.

Én ekkor már kb. két éve voltam fenn, de pont terveztem, hogy passzív leszek egy időre – bár sose adtam fel, és imádkoztam a jövendőbeli társamért.

Robi pofija és profilja elsőre megtetszett. Kölcsönös tetszés után levelezésbe kezdtünk. Majd megbeszéltünk egy találkozót, amit számtalan követett. Jól éreztük magunkat egymás társaságában, és megvolt a kölcsönös szimpátia, és ez a mai napig tart és tovább erősödött.

Hálásak vagyunk, hogy találkozhattunk általatok. Érdekes az élet és a Gondviselés, hogy idevalósi, itt nőtt fel, bárhol bármikor megismerkedhettünk volna, mert sok közös pontot találtunk az életünkben, de ennek itt és most volt biztos az ideje, és mostani messzi munkája ellenére interneten találtuk meg egymást.

Együtt tervezzük a jövőnket, amint elérkezettnek látjuk az időt, kapcsolatunkat az Úr színe előtt szeretnénk megpecsételni.

A párkeresőknek üzenjük: Istenbe vetett mély hittel bizakodjatok, mindenkinek van párja, és előbb-utóbb megtalálja!

Hálás köszönettel:

Rita és Robi

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok