Megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele, bár látássérült

A boldognak hitt szerelemnek sajnos másfél év után vége szakadt, és utána megint következtek a magányos, társkeresős évek. Próbálkozások közösségi tagok közt, vakrandi és egyebek.

Hosszas invitálások után beregisztráltam egy hiteles keresztény társkereső oldalra, a párKatt.hu-ra augusztus 3-án. Egy héttel később, 10-én meglepő módon egy kedves lány írt rám, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele, bár ő maga látássérült. Én pedig nem is gondolkodtam sokat rajta, és pozitív választ írtam neki.

Igen intenzív módon elkezdődött a barátkozás, ismerkedés. Néhány héttel később sor került az első találkozásra Budapesten. Kicsit esősre sikeredett, de lélekben gyönyörű volt. Hamar kiderült számunkra, hogy a boldogságot az Istenbe vetett hitre alapozva képzeljük el együtt.

Kérjük az Isten áldását és a Szűzanya pártfogását kapcsolatunkra, hogy szeretetben, békességben, hűségben építhessük fel közös családi életünket.

Legyen Isten áldása a párKatt szerkesztőin, akik lehetővé tették számunkra az ismerkedés első lépését. Szeretettel küldünk egy közös képet.

Az igaz szerelmet csak az Isten végtelen szeretetében keressétek, és mindent megkaptok általa!!!! Ezzel a mondattal kívánunk minden párKattos fiatalnak sok szerencsét!!!

Szeretettel

Marcsi és Attila

2016. október 23.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok