Érdemes volt várni, kitartani, növekedni, kérni!

Kedves párKatt.hu és kedves Párt Keresők!

Amikor annak idején olvastam egy-egy "sikertörténetet", úgy gondoltam, jól van, persze, egy-egy párnak sikerülhet, de én úgyse itt fogom megtalálni a páromat. Nagyjából az esélytelenek ezen nyugalmával regisztráltam a párKattra. Kb. 8-9 hónap után, jópár levélváltás és néhány személyes találkozót követően úgy gondoltam, hogy tényleg nem ez az én utam, bár valóban értékes és érdekes fiúkkal ismerkedtem itt meg.

A születésnapom táján ismét feljöttem az oldalra, hogy megköszönjek pár születésnapi jókívánságot. Csaba ekkortájt regisztrált az oldalra, és írt nekem. Szinte napi levélváltás indult el, ismét jól éreztem magam egy tartalmas és érdekes levelezésben - ami úgy két hétig tartott, mert ekkor randizni kezdtem valakivel, akivel szintén itt ismerkedtem meg.

Csabának megírtam, azért hagyom abba a levelezést, mert nem akarok párhuzamosan ismerkedni. Mire ő megértően annyit írt, ha gondolom, ha úgy alakul az életem, vegyem fel nyugodtan ismét kapcsolatunk fonalát. Erre három hónap után került sor. Így indult a mi közös történetünk, aminek az első találkozás után egy évvel az oltár előtt kimondott igen lett a folytatása. Megérte ennyit várni a férjemre! (39 éves vagyok)

Visszatekintve azokra a virtuális és személyes ismeretségekre, amik itt kötődtek a honlapon, látom, hogy Isten milyen szépen, egyértelműen vezetett férjem felé. Kissé speciális helyzetünkre készített fel a Jóisten, és a végén olyan ajándékot kaptam tőle, amire egyáltalán nem számítottam! Sokkal nagyobbat, mint amit imáimban valaha kértem Tőle.

Gondolkodtam, jó lenne valami „útravaló-tudnivalót” írni a végére, valamit, amiből bátorítást meríthettek:
Merj belemenni minden levelezésbe, ha csak egy pici esélyét is látod annak, hogy megismerd a másikat! Nem is azért, mert "Ő a NAGY Ő", hanem mert biztosan formál, tükröt tart majd neked. Isten a Te oldaladon áll, nem véletlenül vezet arra, amerre, és nem véletlenül küld szembe neked valakit! Merj levelezni, beszélgetni vele, mert egyszer az egyik ilyen „szembejövő” a jövendőbeli férjed/feleséged lesz!

                                                                                                       Kinga

Hosszú - mintegy ötévnyi - társkeresés után leltem Kingára, ami idő alatt rengeteg értékes emberrel ismerkedhettem meg online és offline egyaránt. Visszatekintve erre az időre, világosan látszik, hogy ezek a találkozások, ismeretségek, mélyebb beszélgetések, kialakult kisebb barátságok, befulladt kapcsolatkezdemények is formáltak, gyúrtak, csiszoltak. Pici építőköveivé lettek annak az útnak, amin végül Kingával megértünk egymásra, a kéz a kézben növekedésre. Érdemes volt várni, kitartani, növekedni, kérni.

Kedves Társkeresők!  Legyetek türelmesek!  Ne szűnjetek kérni: „kérjetek és adatik” – én végül sokkal többet kaptam, mint amire vágytam! 

Kedves „PÁRKATT”! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki közreműködött az oldal születésében, dolgozik fenntartásán, fejlesztésén! Nagyszerű lehetőséget teremtettetek arra, hogy kulturált, biztonságos keretek között lehessen hasonló értékrendű társkeresőkkel ismerkedni. Kétgyermekes, „időkoldus” vidéki apaként különösen nagy ajándékként éltem meg a hidat, közösségi teret, amit építettetek!

Kísérje tovább is áldás munkátokat, életeteket!

                                                                                                      Csaba

A fotó az esküvőnkön készült.

2016. szeptember 18.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok