Az új év első örömhíre: Éva és Gábor esküvője

Kedves Társkeresők!

Egy bő évvel ezelőtt megjelent már tanúságtételünk a párKatt sikertörténetei között, akkor azt ígértük, hogy majd esküvőnk alkalmával írunk részletesebben egymásra találásunk történetéről. Azóta a Jóisten kegyelméből összeházasodtunk, nagyon szép bensőséges, családias nászmisés esküvőnk volt 2016. július 30-án; a fénykép ott készült.

(Kedves párKatt-csapat, megkaptuk kedves képeslapotokat és jókívánságaitokat, amit esküvőnk alkalmából írtatok. Köszönjük szépen a képeslapot és azt is, hogy gondoltatok ránk, imádkoztatok értünk!)

Az esküvő után nagyon lekötött minket közös életünk kialakítása; Éva felmondta az állását, és Budapestről vidékre költözött, majd néhány hónap múlva ott új állásban elhelyezkedett. Így kissé megkésett a beszámolónk az egymásra találásunk történetéről, amit most szeretettel pótolunk, biztatásul számotokra, hogy ne adjátok fel a társkeresést és bízzatok a Jóistenben.

Az első levelet a párKatton 2015. szeptember végén váltottuk. Gábor özvegy férfiként kereste a társát, és néhány hónapos keresgélés, pár randi és csalódás után arra jutott, hogy teljesen a Jóistenre bízza, Ő találjon neki társat, ha ez a terve az életével. Amint ez a ráhagyatkozás megérlelődött benne, pár napon belül megérkezett hozzá a párKatton Éva válaszlevele.

Éva nagyon-nagyon hosszú ideje, több mint húsz éve kereste már a társát nagyon sok fórumon, köztük szinte az indulásától kezdve a párKatton is. Már megfogalmazódott benne, hogy nem újítja meg a párKatt-tagságát, mert úgy érezte, a Jóistennek talán mégsem az a terve vele, hogy házasságban éljen. Ekkor érkezett hozzá Gábor érdeklődő levele.

Két héttel az első levélváltás után sor került az első randinkra a Nagymarosi találkozón, ahol mindketten úgy éreztük, hogy van köztünk valami alapvető értékrendbeli azonosság és egymásra hangoltság. Néhány találkozás után egyre inkább úgy éreztük, hogy nagyon összeillünk és szeretjük egymást, így 2015 karácsonyán eljegyeztük egymást, majd 2016. július végén összeházasodtunk.

Bár mindketten biztosak voltunk benne, hogy az Úr egymásnak szánt minket, azért voltak komoly próbatételek is: nem volt mindenben könnyű összecsiszolódni, Évának feladni az állását, a lakását és a szüleitől távolra Gáborhoz költözni. Természetesen a Jóisten segítségével minden nehézség ellenére kitartottunk egymás mellett, megoldódtak a gondok; Éva is jól érzi már magát a messzi vidéki kisvárosban, ahol élünk és ahol azóta jó állást is sikerült találnia. Nagyon boldogok vagyunk itt együtt, a Jóisten gondviselő szeretetét mindennap érezzük az életünkben!

Szívből kívánjuk, hogy Ti is mielőbb találjatok társra és boldogságra, a Jóistennek az a terve, hogy valamennyien boldogok legyetek! Bízzatok Benne!

Szeretettel: Éva és Gábor

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok