A születésnaposok közül szólított meg, s ő lett a feleségem!

Kedves Párkeresők!

Szeretnénk mi is megosztani azt a sok jót, amit kaptunk a társkeresésben és persze főleg a társra találásban... :) - és mellékelünk hozzá egy fotót az esküvőnkről!

Még idén tavasszal ismerkedtünk meg, és azonnal tudtuk, hogy ő az, akire vártunk. Megérte tehát a kivárás, mert végül meglett a jutalma a türelmünknek. Én már jóformán fel akartam hagyni a párKattos keresgéléssel, amikor is a frissen regisztrált párom az aznapi születésnaposok közül engem kiválasztott és megszólított. Bár alapjában a férfiak dolga a kezdeményezés, de láthatóan ezen is múlhat az egymásra találás, ezért nem érdemes az ilyen konvenciókat követni az effajta társkeresésben.

A türelmes várakozást követő egymásra találásunk hamar életünk legfontosabb döntéséhez vezetett, és szokatlanul rövid jegyben járást követően még idén meg is házasodtunk, de a sietségünket nem is a türelmetlenség, hanem inkább a bizonyosság vezérelte: kezdettől fogva éreztük, hogy a Jóisten egymásnak szánt minket.

Kezdetben csak apró jelekben tapasztaltuk meg ezt. Így például egy kivágott újságcikk a PárKattról, a számítógép billentyűzetére helyezve, csak egy kis jelzés volt az egyik szülőtől, hogy érdemes volna megpróbálni, és most mégis milyen jelentőségteljessé vált ez az életünkben...

Aztán jött a megdöbbenés, hogy mennyi közös pont van az életünkben, szinte egy napon születtünk, névnapunk is majdnem egy napra esik, közös érdeklődési körünket követve pedig már túráztunk is együtt a Triglavon, illetve síeltünk is Ausztriában... és azóta is szüntelenül megerősítve érezzük azt a döntésünket, amelyet 1 hónappal ezelőtt Isten elé is vittünk.

Kívánjuk a többi párkeresőnek is, hogy mihamarabb rátaláljanak azokra a jelekre, amelyek egymáshoz vezetik őket! Egyúttal köszönjük a PárKatt csapatának is, akik ebben az egymásra találásban segítségünkre voltak. Ez valóban több mint egy átlagos társkereső oldal, mert pl. a PárKatt első egyedülállóknak szóló MÉCS hétvégéjén személy szerint sok segítséget kaptam ahhoz is, hogy felkészülten találjak rá feleségemre.

További sikereket kívánva, Isten áldását kérve munkátokra, üdvözlettel:

Zsombor és Réka

2014. október 6.

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok