Az adventi párKatt lelkinapon találkoztunk egymással

„...remélj az Úrban és légy erős, légy bátorsággal és bízzál az Úrban!”

(Zsolt 27,14)

Kedves Párkereső!

Örömmel osztjuk meg röviden történetünket, hogy bátorítsunk Téged.

Férjem több mint 30 év szerelmi házasság után maradt özvegyen. Ugyanabban az évben veszítette el fiát. Nagyon nagy vágy élt benne, hogy ismét házas emberként, házastársával megosztva életét folytassa tovább útját. Már azon a határon volt, hogy feladja álmait.

Hosszú évek óta kerestem a társamat, akivel megoszthatom életemet. Nagyon örültem, amikor hallottam a párKatt.hu létrejöttéről, hiszen sok-sok velem egykorú lányt ismertem, aki hasonló problémával élte mindennapjait. Regisztráltam, és az évek során több levélváltáson, egy-két randin kívül nem történt semmi. Hangsúlyozom, évek teltek el. Kezdtem feladni, kezdett megszületni az elhatározás, hogy nem is fogom meghosszabbítani a tagságomat.

Amikor mind a ketten már ezekkel a gondolatokkal, érzésekkel találtuk szemben magunkat, hogy Isten mégis egyedüllétre hív, akkor találkoztunk egy adventi lelkinapon, amelyet a párKatt csapata szervezett.

KÖSZÖNJÜK Nektek, kedves Szervezők!

Bár tudtam, hogy nem csak a romantikus filmekben létezik első látásra szerelem, mégis megdöbbentő volt tapasztalni a saját életünkben.

Rengeteget beszélgettünk, és átimádkoztuk mind a ketten a következő lépéseinket. Gyorsan peregtek ezek után az események. 2016. április 16-án szent szövetségre léptünk egymással és Istennel. A mellékelt fotó azon a csodálatos napon készült.

A Szűzanya is folyamatosan közbenjár értünk azóta is, mi pedig mindennap az esti imában hálát adunk az Úristennek, hogy egymáshoz vezetett bennünket.

Kedves Párkereső! Ne add fel! A Jó Isten minden helyzetben Veled van, és boldogságra hívott meg. Ami velünk történt, szintén az Ő Gondviseléséről szól. A fájdalmak, veszteségek nem Tőle vannak, és ezek ellenére is meg tud ajándékozni bennünket boldogsággal.

Kinga és Tibor

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok