Két levél boldog kijelentkezőktől

Hálás szívvel mondok köszönetet a munkátokért, küldetésetekért, a PárKattért. Múlt héten kaptam az értesítést, hogy hamarosan lejár a tagságom. Nem hosszabbítottam meg. Bevallom, egy ideje már nem jöttem fel az oldalra, mert nincs miért. :)

Megtaláltam ugyanis a másik Felemet, éppen most lesz 7 hónapja, hogy megismerkedtünk, itt. Nagyon jó ötlet volt az oldal, igényes, értékes, sokat adó... Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találhattunk itt, ami valószínűleg nem következett volna be, ha nincs ez az oldal. Van köztünk 350 km, de azt valljuk, inkább így legyen távolság, mint lélekben, abban pedig - hála a Gondviselésnek - nincs hiba. :)

Isteni Irgalmasság vasárnapján, április 7-én találkoztunk először, onnan számítjuk hivatalosnak a kapcsolatunkat, mert ezt egy nagyon jó alapnak gondoljuk. És bizonyára nem véletlenül történt így... A hab a tortán, hogy a legjobb barátnőm is itt ismerkedett meg a párjával, és nemrég jöttünk meg a közös nyaralásból. Ők is nagyon jól egymásra találtak, összeillenek, boldogok. Hatalmas öröm, hogy ugyanazokat az értékeket valljuk, ugyanúgy gondolkodunk az életről, ugyanúgy Istennel képzeljük el a jövőt...

Szóval: nagyon köszönjük még egyszer, hogy elindult ez az oldal, Isten áldását kérem a további ténykedésetekre, imáinkba foglalunk Titeket!

Szép napokat és még sok ehhez hasonló köszönőlevelet kívánok!

Szeretettel: Kata

                                          ***

Kedves Párkatt-Csapat!

nagyon köszönök mindent, úgy tűnik megtaláltam, vagyis rám talált, Akit régóta keresek. Ez a ti munkátoknak is köszönhető.
Soha nem ismertem jobb embert mint Ő. Ezért köszönöm, nem szeretnék hosszabbítani.

üdvözlettel, hálával és köszönettel: Eszti

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok