Társkeresés a járvány idején

Hetek óta önkorlátozással és nagy erőkkel küzdünk...

a vírus terjedésének megállításáért, hogy az élet mihamarabb visszatérhessen a normál kerékvágásba. Fontos azonban, hogy közben észrevegyük a jót is, amit ez az időszak magával hoz. A bezártság különleges lehetőséget ad a csöndes elmélyülés mellett az internetes kapcsolatteremtésre is.

Honlapunk fő célja, hogy olyanokkal kapcsolja össze a katolikus egyedülállókat, akikkel egyébként aligha találkoznának. Emellett arra is törekszünk, hogy a virtuális térben olyan közösséget teremtsünk, ahol bárki megoszthatja a többiekkel hitét, örömeit, nehézségeit.

A nehéz idők átvészelésében segít, ha a honlapon támogató közösséggel találkozol. Minél többen adnak a többieknek értékes gondolatokat, információkat, megerősítést, annál barátibb légkörű közösség épülhet, ahol egyúttal a társtalálás lehetősége is adott.

Ha több lett a szabadidőd, biztatunk: tedd meg az első lépést, és kerülj közelebb a párKatt.hu virtuális közösségéhez! 

Íme néhány ötlet:

Nézd át, frissítsd a profilodat! Ez fontos, főleg ha egy ideje már nem foglalkoztál vele. A jó bemutatkozáshoz hasznos szempontokat találsz itt. Tegyél fel néhány mosolygós képet is!

Írj egy-két üzenetet! Vond ki magad a híráradatból, és nyiss néhány ember felé, akik felkeltik az érdeklődésedet itt az oldalon! A pozitív üzenetek igen nagy hatásúak.

Olvasgass, nézz videókat honlapunkon! Számos hasznos gondolatra bukkansz majd. A párTipp oldalon témák szerint csoportosítva találod őket.

Randevúzz virtuálisan! Az online találkozás azon kevés lehetőség egyike, amelyeket meghagyott számunkra a vírus. Használj Skype-ot, Zoomot, beszélgess!

Fedezd fel a fórumot! Itt végre nem a vírusról szól minden: sokféle témát találsz, indíthatsz is. A szellemi, lelki kincseket, értékes online tartalmakat nem csak magadnak kaptad: oszd meg, add tovább, gazdagíts vele másokat is!

A legfontosabb: imádkozz! Figyelj a Jóisten szerető jelenlétére, vedd észre indításait, halld meg üzeneteit! Kérd, hogy vezessen ebben a különös időszakban. Imádkozz a betegekért, az egészségügyi dolgozókért, az állami és egyházi vezetőkért és azokért is, akik elvesztették a munkájukat.

És ne feledd: elmúlik ez is... és jobb idők jönnek!

párKatt.hu

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció