Tíz árulkodó jel, hogy csak a szexre hajt

Az alábbiak nyilvánvalóan nem a tiszta szándékú férfiakra vonatkoznak. A komolytalanok felismerésében viszont segíthetnek.

Végre találtál egy férfit, aki igazán hozzád illő. Akinek fontos vagy, aki örül, ha ráérsz munka után. Végre egy erős váll, amelyre ráhajthatod a fejed. S valami mégsem az igazi. Nyugtalan vagy. Tényleg így viselkedik egy férfi, ha igazán szeret? Mintha valami nem volna rendjén. Lehet, hogy csak a szexre hajt?

Íme tíz jel, ami erről árulkodik:

1. Nem akar elköteleződni melletted.

2. Túl sokszor dicséri a külsődet.

3. Próbál rávenni, hogy sok alkoholt igyál.

4. Általában akkor jelentkezik nálad, ha unatkozik, és sokszor este jön látogatóba.

5. A beszélgetés nem megy neki. Ha a kapcsolatotokat érintő, komoly kérdés kerül elő, mindjárt emlékeztet, hogy nem szeret ilyesmiről beszélni. Ha más témákról próbálsz beszélni, vagy egyszerűen csak magadról, önző módon reagál vagy csak nevetgél. A beszélgetést gyakran tereli a szex felé.

6. Gyakran megérint, próbál testileg közeledni. Ha nemet mondasz, megsértődik, duzzog, vagy hirtelen felpattan és más dolga támad.

7. Virág vagy édesség helyett alkoholt vagy szexi ruhadarabot ajándékoz. Valójában nem téged, hanem saját magát ajándékozza meg. Aki csak szexet akar, csak magára gondol.

8. Leginkább a lakásodon szeret találkozni veled. Mindenféle kifogást felhoz, hogy ne kelljen elmenni vacsorázni. Gyakori ürügy, hogy „szeretne kettesben lenni veled”. Amint megjön, kényelembe helyezi magát. Legszívesebben filmet néz elnyújtózva, szorosan melléd bújva. Bővebben nem kíváncsi sem a szép lakásodra, sem az életedre. Ugyanakkor érezteti, hogy nem volna kedvére, ha te is otthonosan akarnád érezni magad az ő lakásában. Fel sem merül, hogy éjszakába nyúlóan ottmaradj vagy bármilyen holmidat otthagyd. Nála a találkozók hamar véget érnek, mert „sajnálja, de dolga van”.

9. Nem szívesen megy veled baráti társaságba. Neki csak rád van szüksége, mondja, ám valójában nem kíváncsi a barátaidra, és fél, hogy átlátnak rajta. (Éppen ezért érdemes őket mihamarabb beavatnod, mert ők fognak figyelmeztetni, ha valaki nem hozzád való.) Saját barátainak sem mutat be, mert nem akar ennyire fontosnak feltüntetni.

10. Nem szeretne találkozni a családoddal. Nem akarja kivívni anyád tetszését, apád elismerését. Csak nálad akar időnként felbukkanni, hogy aztán megint eltűnjön. Csak a szexre hajt. Azért tart ki melletted, hogy megkapjon. Arra, hogy elmenjetek a szüleidhez, valahogy sohasem ér rá.

Mindezekből sejtheted, hogy valami csakugyan nincs rendjén.

párKatt.hu / kathTreff.org

Mit gondolsz minderről? Várjuk véleményedet a fórumon!

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok