Az amerikai földrészen is elindult a katolikus társkereső

Kolumbiai testvérhonlapunk 2017. szeptember 6-ától segíti a társra vágyókat.

A cathClick.com Ferenc pápa kolumbiai látogatásának első napján indult. A dél-amerikai országban élő katolikus egyedülállók számára így különleges jelentőséget kap a pápalátogatás mottója: „Tegyük meg az első lépést!”.

A nemzetközi kathTreff-család dinamikusan bővül. Testvérhonlapjaink működése immár a német/osztrák, lett, horvát, litván, cseh, szlovák, szlovén, portugál és (kolumbiai) spanyol nyelvterületekre terjed ki.

A magyar felhasználók a Profil szerkesztése menüpontban jelölhetik be, mely nyelvterületeken szeretnék láthatóvá tenni a profiljukat. A bejelölt országok felhasználói láthatóvá és megszólíthatóvá válnak. Szeptember 6-ától a kolumbiai tagok automatikusan megjelennek a rendszerben; spanyolul nem levelező tagjaink természetesen eltávolíthatják profiljukban a jelölést.

Isten áldását kérjük a cathClick.com munkatársaira és leendő tagjaira! Kívánjuk, hogy a nemzetközi kathTreff dinamikusan növekvő közösségének minden tagja Isten akarata szerint megtalálja házastársát, és sok boldog, elkötelezett hívő család születhessen!

a párKatt.hu csapata

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció